- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Bu gece eşimle bu işyerindeki resim olayı yüzünden tartıştık.ben buradan temelli gitmek istedipimi söyledim.olmuyor.bu insanlarla ben yapamıyorum.artık masama fare resmi koymaya kadargeldi iş.ve eşim müdürü gece 11 de aradı.bir saatnkonuştular.adamın iş yönünde benimle sıkıntısı olöadığı fakat kimseyle iletişimim olmadığı için benim geçici görevlendirmemin yapılmasını talep ettiğini anlattı.sosyal fobim var tedavi ile yenemedim kimseye en ufak zarar vermemekle birlikte bunun şube için soruj olduğunu söyledi.işle ilgili bir sorun yokmuş.hamileliğimde de yeterince çalışöadığım için sürekli hesap sorardı.oysa sorun çalışmamam değilmiş.zaten bundan emindim.sorun benim iletşim eksiliğimmiş.bu nedenle hamileliğimde de sözel şiddete maruz bırakıldım.
Masamda bulduğum resim için garip bennonu araştırııcam drmiş.whatuptan da gönderdim kendisine resmi ve olayın kısaca tanımını.
Eşim müdürle konıştı.allah rızası için onu kızınız gibi görün dese de yeni gelen basit işleri yapsın o hep gözde onun iletişimi iyiymiş mesela.ne diyeceğimi bilemiyorum.
Astım hastasıyım yine astımım tuttu.eğer doktorum uygun görürse uzun süre işe gitmek istemiyorum.ben de etten kemilten yapılma bir insanım.bütün bunları hak ediyor muyum.hep kötüler mi kaznacak.büyük ihtimal sotuşturmâ açacak müdür ve hepsi birlik olup onun psikolojisi bozuk yanlış anladı dicekler
Haklıyken bu zalim iftiracılardan korkuyorum
Ne yapıım ben nasıl bişi bu
Masamda bulduğum resim için garip bennonu araştırııcam drmiş.whatuptan da gönderdim kendisine resmi ve olayın kısaca tanımını.
Eşim müdürle konıştı.allah rızası için onu kızınız gibi görün dese de yeni gelen basit işleri yapsın o hep gözde onun iletişimi iyiymiş mesela.ne diyeceğimi bilemiyorum.
Astım hastasıyım yine astımım tuttu.eğer doktorum uygun görürse uzun süre işe gitmek istemiyorum.ben de etten kemilten yapılma bir insanım.bütün bunları hak ediyor muyum.hep kötüler mi kaznacak.büyük ihtimal sotuşturmâ açacak müdür ve hepsi birlik olup onun psikolojisi bozuk yanlış anladı dicekler
Haklıyken bu zalim iftiracılardan korkuyorum
Ne yapıım ben nasıl bişi bu