Asıl suç bende ama kınamayın nr olur

Arkadaşlar vallahi salağın tekiyim ben ya. Kaynanamlarla yaşıyorum eşim oto tamircisi ve eve çok geç geliyor. Kayınbabam iki haftadır suratıma bakmıyo beni görmezlikten geliyo. Az önce gelmiş eltime söylüyo yemek yap diye tek byda değil sürekli görmemezlikten geliyo sinir ol aya başladım. Sorum şuki ben bunu şimdi eşime söylesemmi mesaj atıp yoksa akşam mı söylesem ya da hiç mi söylemesem

Anlamadığım asıl suç bende kınamayın demişsin. Konuyu okuyorum başlıkla alakası yok.
Senin suçun ne? Biz niye seni kınıcaz? K.pederin niye seninle konuşmuyo?

Eşim işten çok geç çıkıyorum gecenin on birine kadar bi evde tutamam seni diyo ikna edemiyorum hiçbi türlü sence eşimi karşıma alıp konuşsammı

Ne alaka yahu herkesin eşi akşam 5te mi evde oluyor? Bazen benım eşim iş dolayısıyla baska şehırlere, başka ülkelere gıdıyor, bazen geç gelebılıyor işten noluyor evde tek kalınca adam mı yiyorlar?
Eşim bana, "ben evde yokken sen tek kalamazsın" dese hayırdır eve adam mı atacagımı düşünüyorsun derim yani. Ne ayıp bişey söylediği. İnsan arkasını dönmeye güvenmedıgı kadın\erkekle nıye evlenır??

Anlamadığım asıl suç bende kınamayın demişsin. Konuyu okuyorum başlıkla alakası yok.
Senin suçun ne? Biz niye seni kınıcaz? K.pederin niye seninle konuşmuyo?
yani kv ile oturmayı kabul ettim suç bende kınamayın ama beni diyorum. kayınpederde şöyle oldu ben kaynanama bi konu hakkında kırılmıştım bi gün bunu mutfaktayken ona söyledim aonra görümcem başkadı konuşmaya bana kalkıp maaşından bahsetti içerden kayınpedrrrim geldi işte bana eşimin evi ayırmak istediğindrn tutun eşimin parayı ayırmasına kadar söylrndi ben de akşam oğlun gelince ona sor dedim beni ilgilendirmez dedim. sonra bana bide eskiden millet kv nin yanında konuşamazdı bunlar susmuyor dedi o günden beri beni görmezlikten geliyo ki kayınbabamın kini de meşhur yani. kaynanamla da konuşmuyı benlede görmezlikten geliyo sürekli eşim o zmanlar ayrı eve çıkıcaktı sonra kararından vazgeçti gerçekten yıldım. eşim bana halbuki söz vermişti. sözünden döndü. ben de artık yıldım ısrar etmiyorum. bi kaç kere açtım konuyu istemiyorum dedi ne yapıcağıımı şaşırdım artık

yani kv ile oturmayı kabul ettim suç bende kınamayın ama beni diyorum. kayınpederde şöyle oldu ben kaynanama bi konu hakkında kırılmıştım bi gün bunu mutfaktayken ona söyledim aonra görümcem başkadı konuşmaya bana kalkıp maaşından bahsetti içerden kayınpedrrrim geldi işte bana eşimin evi ayırmak istediğindrn tutun eşimin parayı ayırmasına kadar söylrndi ben de akşam oğlun gelince ona sor dedim beni ilgilendirmez dedim. sonra bana bide eskiden millet kv nin yanında konuşamazdı bunlar susmuyor dedi o günden beri beni görmezlikten geliyo ki kayınbabamın kini de meşhur yani. kaynanamla da konuşmuyı benlede görmezlikten geliyo sürekli eşim o zmanlar ayrı eve çıkıcaktı sonra kararından vazgeçti gerçekten yıldım. eşim bana halbuki söz vermişti. sözünden döndü. ben de artık yıldım ısrar etmiyorum. bi kaç kere açtım konuyu istemiyorum dedi ne yapıcağıımı şaşırdım artık

Boşan

Gece 11-12 lere kadar evde seni yanlız bırakmayan kocan, yüzüne bile bakmayan insanlara hizmetçilik yaptırıyor. Vah vah ne kadar düşünceli insan!

Arkadaşlar vallahi salağın tekiyim ben ya. Kaynanamlarla yaşıyorum eşim oto tamircisi ve eve çok geç geliyor. Kayınbabam iki haftadır suratıma bakmıyo beni görmezlikten geliyo. Az önce gelmiş eltime söylüyo yemek yap diye tek byda değil sürekli görmemezlikten geliyo sinir ol aya başladım. Sorum şuki ben bunu şimdi eşime söylesemmi mesaj atıp yoksa akşam mı söylesem ya da hiç mi söylemesem
söyleme eşine. hatta bırak eltin versin yemegini sen de yat uyu :D dinlen tv ac. oohhhhh mis.
bir kaç zaman sonrada evden ayrılın. 1 ay sonra lafını etmeye başla tatlısından canımlı aşkımlı. 2 ay aşkım bee hadfi beee ne olur. yapabiliriz sen ikimize de yetersin dersin... ssonrada başka ev tutun.
olmaz kv kp derse : kimse bana birşey demiyor, ben yokmuşum gibi davranıyorsunuz, e biz eşimle evden gidersek sizin için birşey degişmeyecek diyeceksiniz ve evden kaçacasınız :D

Söyleme

Back
X