Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeennn. Asilamanin 10. Gunu negatifti bende adet olacagimi dusundum asilamanin 13. Gunu idrar testi yaptim pozitif ciktiİğnenin 12. Günü aşının 10. Günü erken gebelik testi negatif çıktı bu şekilde olup sonradan kanda pozitif gören oldu mu hiç kızlar![]()
Canım ben ümidimi kaybettim ya ilk aşı zaten tutma ihtimali düşükBeeennn. Asilamanin 10. Gunu negatifti bende adet olacagimi dusundum asilamanin 13. Gunu idrar testi yaptim pozitif cikti
Benim de ilk asilamaydiiiiCanım ben ümidimi kaybettim ya ilk aşı zaten tutma ihtimali düşük![]()
İnşallah dediğin gibi olur ya adet olacak gibiyim belimde felaket ağrı var ayakta duramıyorum ve böyle spor yapmış da hamlamış gibi belim ve kalçam ağrıyor göğüs uclarım çok ağrıyor ben de adet oluyorum diye düşündümBenim de ilk asilamaydiiii
İnşallah öyledir çok ümidimi kaybettimaşılamada test için çok erken
Bnde bugun 11 gün test yaptım negatif çıktı ama adet olacakmış gibi ağrım varBeeennn. Asilamanin 10. Gunu negatifti bende adet olacagimi dusundum asilamanin 13. Gunu idrar testi yaptim pozitif cikti
Benim de bugün 11. Gün oldu ara ara adet olacakmış gibi oluyor geri gidiyor anlamadımBnde bugun 11 gün test yaptım negatif çıktı ama adet olacakmış gibi ağrım var
Canını sıkma olmazsa tüp bebek denersinBenim de bugün 11. Gün oldu ara ara adet olacakmış gibi oluyor geri gidiyor anlamadım
Test verdim bugün 1.8 çıktı tutmamış ama tüp de denemicem sanırım yapmicam artık canım şimdilikCanını sıkma olmazsa tüp bebek denersin
Yaşınız kaç kaçıncı aşılama oldunuzTest verdim bugün 1.8 çıktı tutmamış ama tüp de denemicem sanırım yapmicam artık canım şimdilik
Doktor tutmamış dedi maalesef hiç Ümit vermedi canım telefonda2 gun sonra tekrarlayin bence pozitife donebilir. İnsallah döner![]()
Asilamanin 12. Gunu test yaptirin kanda diyolar aslinda. 14. Gun yoksa tutmamis diyolar. Hayirlisi olsun. Devlette ve arastirmalrda asilama ucretsiz 2 hakkiniz var bilginiz olsunDoktor tutmamış dedi maalesef hiç Ümit vermedi canım telefonda
Evet fakültede yaptık doktorum 11. Günkü testimin sonucuna göre tutmamış dedi direktAsilamanin 12. Gunu test yaptirin kanda diyolar aslinda. 14. Gun yoksa tutmamis diyolar. Hayirlisi olsun. Devlette ve arastirmalrda asilama ucretsiz 2 hakkiniz var bilginiz olsun
Bende 2 ay once yaptirdim benimkide tutmamisti. Olsun vardir bundada bi hayır Uzulmeyin sakın. Ben asilamanin tutmadigini öğrendim 2. Asilama icin ilaclarimi yazdirdim, gece adet oldum sabaha karşı büyük deprem oldu. Belkide asilamam tutsaydi o korkuyla panikle bide heryere carptim. O skntiyla bebege yada bana zarar gelebilirdi. Dedikki hatta iyiki tutmamis.Evet fakültede yaptık doktorum 11. Günkü testimin sonucuna göre tutmamış dedi direkt
Çok geçmiş olsun Allahım kazadan beladan korusun ama ben daha yaptırmak istemiyorum benim sorunum çikolata olmuyor yani aşılama vakit kaybı belki ilerde tüp düşünülebilir ama şu an bunlara hazır değilim sanırım çünkü çok üzüldümBende 2 ay once yaptirdim benimkide tutmamisti. Olsun vardir bundada bi hayır Uzulmeyin sakın. Ben asilamanin tutmadigini öğrendim 2. Asilama icin ilaclarimi yazdirdim, gece adet oldum sabaha karşı büyük deprem oldu. Belkide asilamam tutsaydi o korkuyla panikle bide heryere carptim. O skntiyla bebege yada bana zarar gelebilirdi. Dedikki hatta iyiki tutmamis.
Bu ayki asilamamida iptal ettik belki ileriki donemde kendimi hazir hissedince giderim