Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de dun yapsan negatıftı. Bence yarın tekrarladığında varsa daha belırgınlesır:) hep aynı marka testle yapMerhaba, bugün ovitrella iğnesinin 12. Günü aşılamanın ise 11. Günü. İgnenin 9. Gününde test yaptım silik çıktı. İgnenin etkisdir diye düşündüm. Bugün yine test yaptım yine aynı oranda silik çıktı. Ne artmış ne de eksilmişti. Sizce hala ignenin etkisi mi devam ediyor
Belki de dun yapsan negatıftı. Bence yarın tekrarladığında varsa daha belırgınlesır:) hep aynı marka testle yap
Ama ıste arada sıfırlanıp tekrar artmaya başlamış da olabılır arada test yok o yüzden dedim belki de dun negatıf e donup artık gebelikten kaynaklı bhcg cıkmaya baslamıstır dıye. . Bence yarın tekrarlamalısın. Ya yok kadar olur ya da koyulasır bı nebze de olsaEki Görüntüle 3109896 test böyle çıktı her iki defasında da. Bu bugün yaptığım yanı ignenin 12. Gününde
9. Günde yaptığım testin fotosunu buldum. Bir bakar misiniz. Sizce koyulaşma olmuş muAma ıste arada sıfırlanıp tekrar artmaya başlamış da olabılır arada test yok o yüzden dedim belki de dun negatıf e donup artık gebelikten kaynaklı bhcg cıkmaya baslamıstır dıye. . Bence yarın tekrarlamalısın. Ya yok kadar olur ya da koyulasır bı nebze de olsa
hayır aynı gıbı de ben sana söyle soyleyım 9. gun kanda negatıftı 10. gun bırden cok ınce cızgıyle ogrendım ben hamıle oldugumu umıtlenmesem de. yanı demek ıstedıgım sımdı senın 10. gun catlatma ıgnesının etkısı kaybolsa bı anda gebelıkten gelenler artmaya baslasa 5 ti 0 oldu tekrar 5 oldu dıyelım deger ıkısı aynı renk durur halıyle aynı bhcg olur ama bırı gebelıkten bırı catlatma ıgnesınden olur. sımdı baktıgında anlamazsın tekrar etmen lazım dedım9. Günde yaptığım testin fotosunu buldum. Bir bakar misiniz. Sizce koyulaşma olmuş mu
Haklısınız, bugün negatif çıktı zatenhayır aynı gıbı de ben sana söyle soyleyım 9. gun kanda negatıftı 10. gun bırden cok ınce cızgıyle ogrendım ben hamıle oldugumu umıtlenmesem de. yanı demek ıstedıgım sımdı senın 10. gun catlatma ıgnesının etkısı kaybolsa bı anda gebelıkten gelenler artmaya baslasa 5 ti 0 oldu tekrar 5 oldu dıyelım deger ıkısı aynı renk durur halıyle aynı bhcg olur ama bırı gebelıkten bırı catlatma ıgnesınden olur. sımdı baktıgında anlamazsın tekrar etmen lazım dedımyıne yapman lazım yanı ç. bundan anlayamazsın. anlasılmaz yanlıs yonlendırme olur
adete kadar bekle catlatma ıgnesınden sonra 16 gun ıcınde adet olunuyor genelde. ınsallah pozıtıfı gorursunHaklısınız, bugün negatif çıktı zaten
Çok teşekkür ederimadete kadar bekle catlatma ıgnesınden sonra 16 gun ıcınde adet olunuyor genelde. ınsallah pozıtıfı gorursun