- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah kan testi daha yaptırmadım geç saatte yaptım bunu ama aşılamanın yedinci günü sabahtan test verdiğimde betam 1.44 tü yükselmiş olabilir mi iğne etkisinden ya da progestan bunun sonuncusu kullandım ondan olma ihtimali var mı iki farklı marka test ile yapayım dedimVar görünüyor canım kan testi ver![]()
14...15 nisan regli günüm bekliyorum olmazsam bayram sonrasında vereceğim inşallahAy inşallah kan testi daha yaptırmadım geç saatte yaptım bunu ama aşılamanın yedinci günü sabahtan test verdiğimde betam 1.44 tü yükselmiş olabilir mi iğne etkisinden ya da progestan bunun sonuncusu kullandım ondan olma ihtimali var mı iki farklı marka test ile yapayım dedim
Net çıkmış canım bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar görürsün haber ver
Ayyyy inşallah dua edin bana dört saattir test elimde başka bir şey yapamıyorum ama ben yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı yükselmiş olabilir mi bayramdan sonraya kaldım kan icinNet çıkmış canım bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar görürsün haber ver![]()
Bende çok tecrübeli değilim ama Elinde test kaldıysa 14 günde yap bakalım koyulaşıcak mıAyyyy inşallah dua edin bana dört saattir test elimde başka bir şey yapamıyorum ama ben yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı yükselmiş olabilir mi bayramdan sonraya kaldım kan icin
Var var yoksa da gider alırım yeter ki olsunnnnnBende çok tecrübeli değilim ama Elinde test kaldıysa 14 günde yap bakalım koyulaşıcak mı![]()
Bugün kan verdim 13.gunum 330.14 cıktıNet çıkmış canım bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar görürsün haber ver![]()
Bugün kan verdim 13.gunum 330.14 çiktiVar görünüyor canım kan testi ver![]()
Hayırlı olsun canımBugün kan verdim 13.gunum 330.14 çikti
Teşekkür ederim darısı burdaki herkesin başına inşallahHayırlı olsun canım![]()
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün kan verdim 13.gunum 330.14 cıktı
Amin canım Teşekkürler hepimize inşallahCanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()