Aşılama Aşılama 12. Günüm test böyle sonuç nedir arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
IMG20210511170014.webp

Var görünüyor canım kan testi ver🌸
Ay inşallah kan testi daha yaptırmadım geç saatte yaptım bunu ama aşılamanın yedinci günü sabahtan test verdiğimde betam 1.44 tü yükselmiş olabilir mi iğne etkisinden ya da progestan bunun sonuncusu kullandım ondan olma ihtimali var mı iki farklı marka test ile yapayım dedim

Ay inşallah kan testi daha yaptırmadım geç saatte yaptım bunu ama aşılamanın yedinci günü sabahtan test verdiğimde betam 1.44 tü yükselmiş olabilir mi iğne etkisinden ya da progestan bunun sonuncusu kullandım ondan olma ihtimali var mı iki farklı marka test ile yapayım dedim
14...15 nisan regli günüm bekliyorum olmazsam bayram sonrasında vereceğim inşallah

Net çıkmış canım bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar görürsün haber ver 🥰
Ayyyy inşallah dua edin bana dört saattir test elimde başka bir şey yapamıyorum ama ben yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı yükselmiş olabilir mi bayramdan sonraya kaldım kan icin

Ayyyy inşallah dua edin bana dört saattir test elimde başka bir şey yapamıyorum ama ben yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı yükselmiş olabilir mi bayramdan sonraya kaldım kan icin
Bende çok tecrübeli değilim ama Elinde test kaldıysa 14 günde yap bakalım koyulaşıcak mı 😁

Back
X