Aşılama Aşılama 13.gun negatif değişir mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Btlmtn86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
61
11
3
38
Kaset test negatif çıktı. Bel ağrım devam ediyor göğüste hafif sizlama. Acaba sonuç değişir mi 😢 benim normalde de hep geç döllenme oluyor geç çıkar ama aşılama olunca nasıl oluyor bilemedim

Yaa. Valla çok moralim bozuldu bugün. Kan da veremiyorum yine negatif çıkar diye korkuma
Artik kan verme gununuz gelmis bence bana doktorum asilamanin 11. Gunu kan ver dedi cunku varsada yoksada cikar artik hic olmazsa sizde ona gore yolunuza bakarsiniz bunu demek inan benim icinde kolay degil benimde 3. Asilamam insan illaki užülüyor ama elden birsey gelmez 😟

Artik kan verme gununuz gelmis bence bana doktorum asilamanin 11. Gunu kan ver dedi cunku varsada yoksada cikar artik hic olmazsa sizde ona gore yolunuza bakarsiniz bunu demek inan benim icinde kolay degil benimde 3. Asilamam insan illaki užülüyor ama elden birsey gelmez 😟
Öyle tabi ki. Her sonuca hazırlıklı başladık bu tedaviye ama işte insan olmaz korkusu da oluyor illaki

Öyle tabi ki. Her sonuca hazırlıklı başladık bu tedaviye ama işte insan olmaz korkusu da oluyor illaki
Korku hep var canim ama bilemeyiz belkide korkunun yerini sevinc alacaktir. Daha fazla kendini yipratmadan kan vermeye git derim ins guzel sonuclarla dönersin emekleriniz boşa gitmez 🤲

Back
X