• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 6.gün bel ağrısı tutunma belirtisi mi?

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
284
62
13
32
Kızlar selam. Pazar günü aşılamam yapılmıştı. Bugün 6. Gün. Reglim yaklaşınca bel ağrısı hissederim normalde. Daha 11 gün var reglime bugün aynı bel ağrısını hissediyorum. Aprı sol tarafta. Sol kasıkta da gelip giden hafif bi ağrı var. Embriyo 6-7. Gün tutunuyormuş acaba bu tutunma belirtisi mi? Aşılamada Bu belirtiyi yaşayıp gebe kalan oldu mu?

Son düzenleme:
mesela o bel ağrısı şey gibi mi sanki belinin içinde iğne var da hareket ettikçe o iğne batıyor gibi:emir_bebek:

mesela o bel ağrısı şey gibi mi sanki belinin içinde iğne var da hareket ettikçe o iğne batıyor gibi:emir_bebek:
Hıımm 😂 sol tarafta var sadece, sanki çok ağır iş yapmışım da ordaki kas yorulmuş gibi . Ama iğneden kastınız ince bir ağrıysa evet öyle. Çok ince bi noktadan geliyor ağrı ama sürekli var ara ara batıp geçmiyor yani

Aslında şu an farkettim de ara ara şiddetleniyor gibi sol kasıkta da hafif hafif gelip gidiyor ama iğne batması değil kasılma gibi ama çok hafif

Aşılma değil ama dpo 5 teyim adet olacak gibi bel agrısı gibi oluyo bendede arada kasık agrıları alt karın agrısı falan oluyo
Hıımm benimle aynı aslında benim de alılama günü yumurtlamam planlanmıştı. İnşallah olumlu haber alırızz 😇 Sizin Regle kaç gün var??

Kızlar selam. Pazar günü aşılamam yapılmıştı. Bugün 6. Gün. Reglim yaklaşınca bel ağrısı hissederim normalde. Daha 11 gün var reglime bugün aynı bel ağrısını hissediyorum. Aprı sol tarafta. Sol kasıkta da gelip giden hafif bi ağrı var. Embriyo 6-7. Gün tutunuyormuş acaba bu tutunma belirtisi mi? Aşılamada Bu belirtiyi yaşayıp gebe kalan oldu mu?

Ay inşaallah. Ne zaman test yapıcaksın kuzum
Ben ovitrelle kullandıgım için şimdi yapsam zaten pozitif çıkar iğne etkisiyle canım. Aşılama 6.günümdeyim. 14 .güne kadar beklemem lazım 🤦🏻‍♀️ haftaya pazar pazartesi kan veririm daha çoook var nasıl geçecek 🤦🏻‍♀️😅

Ben ovitrelle kullandıgım için şimdi yapsam zaten pozitif çıkar iğne etkisiyle canım. Aşılama 6.günümdeyim. 14 .güne kadar beklemem lazım 🤦🏻‍♀️ haftaya pazar pazartesi kan veririm daha çoook var nasıl geçecek 🤦🏻‍♀️😅
Dpo 10 11 de vwrebilirsinki sart değil 14 ü beklemen

Bak bende erken yapmayı düşünüyorum nasip olursa inşaallah

Eklentiler

• 1000054498.webp
    1000054498.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 17
Dpo 10 11 de vwrebilirsinki sart değil 14 ü beklemen
Ovitrelle iğnesinin vücuttaki etkisi 10 gün kadar sürüyor. Yani 10 güne kadar yalancı pozitif gösterebilir. O yüzden doktorlar aşılamadan 14 gün sonra test yapın diyorlar. Bir de gonalf kullanarak yumurtalarımı büyüttüğüm için yumurtlama günüm normal takvimime göre biraz öne geldi. Yumurtlama günüm 3 gün erken oldu yani . Sabrediyim ya yalnış haberlerle umutlanmayayım :)

Sen iğne klomen ovitrelle falan bişey kullandın mı canım yoksa doğal
Sen iğne klomen ovitrelle falan bişey kullandın mı canım yoksa doğal yolla mı deniyorsun??
Klomen kullandım işe yaramqdı gonalf ile ovitrelle ile aşılama yapıldı tutmadı bunlara baya oluyo tbai . Bu ay sadece ovulasyon jel takviye yeme içme

Back
X