Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folikül sayımı güzel bu gebe kalma ihtimalini verir. Ama total rezerv düşük malesef bu da erken menapoz demek.Aç
Amh da yanlışlık olabilirmiFolikül sayımı güzel bu gebe kalma ihtimalini verir. Ama total rezerv düşük malesef bu da erken menapoz demek.
Sanmıyorum.Amh da yanlışlık olabilirmi
Olabilir benim oldu 0,89. 1,89. 1,16 çıktı sonradaAmh da yanlışlık olabilirmi
Ciddimi nasıl olduOlabilir benim oldu 0,89. 1,89. 1,16 çıktı sonrada
Değişken çıkıyor ben bişey yapmadım 0,89 ila 1,89 1 er ay var arada birde aynı labartuarCiddimi nasıl oldu
Benim doktorumda bana dedi yumurta sayın ve afc güzel gözüküyor belki sonuç yanlıştır dediDeğişken çıkıyor ben bişey yapmadım 0,89 ila 1,89 1 er ay var arada birde aynı labartuar
Kaç yumurtan varBenim doktorumda bana dedi yumurta sayın ve afc güzel gözüküyor belki sonuç yanlıştır dedi
Birde benim 8 sağ 8 sol yumurtaBenim doktorumda bana dedi yumurta sayın ve afc güzel gözüküyor belki sonuç yanlıştır dedi
4,5 solda 6,7 sağdaBirde benim 8 sağ 8 sol yumurta
10 bence iyi bir sayı buna ne dedi doktorun4,5 solda 6,7 sağda
Amh da yanlışlık olabilir dedi çünkü bu ay aşılama yaptırdım ilaçsız 2 olgun yumurtam oldu 5,6 tanesi aynı boyutta kaldı10 bence iyi bir sayı buna ne dedi doktorun
Bende öyle düşünüyorum ama AMH den ziyada insanların folikül sayısı önemli benceAmh da yanlışlık olabilir dedi çünkü bu ay aşılama yaptırdım ilaçsız 2 olgun yumurtam oldu 5,6 tanesi aynı boyutta kaldı