Aşılama Aşılama Başarılı : Ben Hamileyim✌️✌

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12 ağustosda Aşılama Yapılmıştım 25 Ağustosda beta HcG 108.9 çıktı Ben Sanırım Hamileyim Arkadaşlar
Yaaa harikaa cok sukur ..... benmde bugun yapildi asilamam. Nolur Rabbim hayir ile bize de guzel duygular yasat.bebeklerimizi ver kucagimiza amin amin amin...

1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌️
sperm sayınız ve hareketliliğniz ne kadar dı ve nekadara mal oldu tedaviniz hayırlı olsun bu arada :KK68:

1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌️
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah... Bizdede hareketsizlik problemi var bende bu ay yaptırıcam aşılamayı pek ümitli değilim ama böyle olumlu şeyler duyunca insan yürekleniyo açıkcası İnş. bizlerede nasip olur.
Sen nerde yaptırmıştın acaba?

Slm kizlar bende dun asilama oldum mikrocipli imis nasil oluyo o bilen var mi ? Bende pko var 4 yum oldu ve esimin yikanan hazirlanan sperm sayisi 10 milyondu dr cok iyi dedi su an az bi kasik agrim var o kadar

Cnm belirtin agrin vs var mi idi kac yum olustu kac mm ne kadar sperm transfer edildi cnm bu arada cook sevindim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Hadi gozun aydin canim yaa darisi bizlerin basina insallah . hayirlisiyla kucaginada sag salim alirsin canim

Slm kizlar bende dun asilama oldum mikrocipli imis nasil oluyo o bilen var mi ? Bende pko var 4 yum oldu ve esimin yikanan hazirlanan sperm sayisi 10 milyondu dr cok iyi dedi su an az bi kasik agrim var o kadar
Slm nerede yaptirdiniz mikrocipli tüp bebek duydum ama mikro çipli asilama ilk kez duyuyorum nekadara mal oldu...

3 gun oldu hicbisey yok bende ilk gun azcik kasik agrim oldu o kadar olmiycak gibi geliyor hayirlisi Rabbim buyuk elbette yazarim insallah...

Back
X