Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tebrikler canım bizde düşünüyoruz asilama ama sizin problemlem sendemiydi esindemiydi ve kaç süredir düşünüyordunuz bebek..12 ağustosda Aşılama Yapılmıştım 25 Ağustosda beta HcG 108.9 çıktı Ben Sanırım Hamileyim Arkadaşlar
canım bizimde hareketlilik düşük..galiba artik yaptircagiz esim Varikoselden ameliyat oldu ama faydası olmadi1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌
Yaaa harikaa cok sukur ..... benmde bugun yapildi asilamam. Nolur Rabbim hayir ile bize de guzel duygular yasat.bebeklerimizi ver kucagimiza amin amin amin...12 ağustosda Aşılama Yapılmıştım 25 Ağustosda beta HcG 108.9 çıktı Ben Sanırım Hamileyim Arkadaşlar
canım adet gününde lekelenmen nasıl oldu? kahverengimi yoksa kanmıydı?12 ağustosda Aşılama Yapılmıştım 25 Ağustosda beta HcG 108.9 çıktı Ben Sanırım Hamileyim Arkadaşlar
cnm belirti verdimi verdiyse kacinci gun verdi bende yaptrdm asilama12 ağustosda Aşılama Yapılmıştım 25 Ağustosda beta HcG 108.9 çıktı Ben Sanırım Hamileyim Arkadaşlar
sperm sayınız ve hareketliliğniz ne kadar dı ve nekadara mal oldu tedaviniz hayırlı olsun bu arada1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah... Bizdede hareketsizlik problemi var bende bu ay yaptırıcam aşılamayı pek ümitli değilim ama böyle olumlu şeyler duyunca insan yürekleniyo açıkcası İnş. bizlerede nasip olur.1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌
Cnm belirtin agrin vs var mi idi kac yum olustu kac mm ne kadar sperm transfer edildi cnm bu arada cook sevindim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah1.5 yıldır İstiyorduk Sperm Hareketliliğimiz Az bende de pko vardı Allahımö isteyen herkese versin Canımm Yaptırın Bence✌
Slm nerede yaptirdiniz mikrocipli tüp bebek duydum ama mikro çipli asilama ilk kez duyuyorum nekadara mal oldu...Slm kizlar bende dun asilama oldum mikrocipli imis nasil oluyo o bilen var mi ? Bende pko var 4 yum oldu ve esimin yikanan hazirlanan sperm sayisi 10 milyondu dr cok iyi dedi su an az bi kasik agrim var o kadar
Cnm corumda bi özelde yaptirdim bende tup de duydum asilamada ilk duydum ondan yapturdik nirmal 500 cipli 750 mal oldu sadece asilama hastaneye verdik...Slm nerede yaptirdiniz mikrocipli tüp bebek duydum ama mikro çipli asilama ilk kez duyuyorum nekadara mal oldu...
Sonucunuz inş pozitif olur merak ediyorum hazin mutlakaCnm corumda bi özelde yaptirdim bende tup de duydum asilamada ilk duydum ondan yapturdik nirmal 500 cipli 750 mal oldu sadece asilama hastaneye verdik...