• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama beta değeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mihrimah13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
121
58
48
31
Kızlar 10 gün önce aşılama oldum çatlatma iğneminde 12.günü bu akşam gaz sancısından dolayı acile gittim kanda betaya baktılar değerim 24 çıktı sizce nasıl değer ??

Büyük ihtimal iğne etkisi gitmiştir iki gün sonra tekrar test verin eğer iki katı %60 üzeri artma varsa sağlıklı gebelikte umarım bebiş sizinledir 🙏🤗

Aşılama sirasinda spermin nereye bırakacağını baktı mi bende aşılama oldum ama öncesi hiç muayne etmedi veya ekrandan bakmadı nereye bırakacağını

Aşılama sirasinda spermin nereye bırakacağını baktı mi bende aşılama oldum ama öncesi hiç muayne etmedi veya ekrandan bakmadı nereye bırakacağını
Evet baktı hatta ben doktor gidince hemşireye sordum nereye bakıyo die rahme bakıyomuş baya bastırdı hatta net görebilmek için

Evet baktı hatta ben doktor gidince hemşireye sordum nereye bakıyo die rahme bakıyomuş baya bastırdı hatta net görebilmek için
Bende bakılmadi 10 gün testim negatif çıktı ama bata 8 gün vardı acaba bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum bat 13 mart bende o aralar testi yenilerim inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏❤️ sizde stres yapmayın tadını çıkartın inşallah iki gün sonra güzel haberimizi verirsiniz bata kaç gününüz var acaba kusura bakmayın çok fazla soru sordum 🤗

Bende bakılmadi 10 gün testim negatif çıktı ama bata 8 gün vardı acaba bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum bat 13 mart bende o aralar testi yenilerim inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏❤️ sizde stres yapmayın tadını çıkartın inşallah iki gün sonra güzel haberimizi verirsiniz bata kaç gününüz var acaba kusura bakmayın çok fazla soru sordum 🤗
Çatlatma iğnesinin 14.günü regl olunur eğer gebelik olmadıysa eski adet tarihine göre hesaplama canım..İnşAllah çok stresli bir süreç Allah yardımcımız olsun

Back
X