Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 10 gün önce aşılama oldum çatlatma iğneminde 12.günü bu akşam gaz sancısından dolayı acile gittim kanda betaya baktılar değerim 24 çıktı sizce nasıl değer ??
Bende bakılmadi 10 gün testim negatif çıktı ama bata 8 gün vardı acaba bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum bat 13 mart bende o aralar testi yenilerim inşallah güzel sonuçlar alırım sizde stres yapmayın tadını çıkartın inşallah iki gün sonra güzel haberimizi verirsiniz bata kaç gününüz var acaba kusura bakmayın çok fazla soru sordum
Bende bakılmadi 10 gün testim negatif çıktı ama bata 8 gün vardı acaba bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum bat 13 mart bende o aralar testi yenilerim inşallah güzel sonuçlar alırım sizde stres yapmayın tadını çıkartın inşallah iki gün sonra güzel haberimizi verirsiniz bata kaç gününüz var acaba kusura bakmayın çok fazla soru sordum
Çatlatma iğnesinin 14.günü regl olunur eğer gebelik olmadıysa eski adet tarihine göre hesaplama canım..İnşAllah çok stresli bir süreç Allah yardımcımız olsun