Aşılama Aşılama da 3.günüm rüyamda ikiz bebek gördüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
803
324
53
29
Kızlar aşılamanız 3. Günündeyim gece sabaha kadar ikiz bebek rüyası gördüm gerçek gibiydi sanki yanımdalardı bunu yaşayıp hamile kalan aramı. Bu nasıl soru diyeceksiniz ama kendime Bi umut arıyorum işte 😏

İnşallah olsunda tekte olur ikizdr olur farketmez. 🥰
Rabbim gönlünüze göre versin. Aşılamaya duymadım da rüyasında ikiz görüp doğal ikiz olan duymuştum.
Benimki de ikiz ama rüyamda hamileliğimi hiç görmedim. Sürekli doğurduğumu görüyorum hatta biri doğuyor diğeri içimde kalıyor bir hafta sonra alcaz falan diyorlar 🤣
Inşallah pozitif alırsınız 🤗

Rabbim gönlünüze göre versin. Aşılamaya duymadım da rüyasında ikiz görüp doğal ikiz olan duymuştum.
Benimki de ikiz ama rüyamda hamileliğimi hiç görmedim. Sürekli doğurduğumu görüyorum hatta biri doğuyor diğeri içimde kalıyor bir hafta sonra alcaz falan diyorlar 🤣
Inşallah pozitif alırsınız 🤗
Valla her ay negatif almaktan rüyalarıma girmeye başladı gece eşimi bile uyandırmışım bebeklerim Nerde diye kaç defa. 😁 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Valla her ay negatif almaktan rüyalarıma girmeye başladı gece eşimi bile uyandırmışım bebeklerim Nerde diye kaç defa. 😁 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Allah nasip eder inşallah sürekli negatif almak çok yıpratıyor.
Hamile kaldığım ay rüyalarımda gebelik testi yaptığımı görmüştüm ama 😍

Allah nasip eder inşallah sürekli negatif almak çok yıpratıyor.
Hamile kaldığım ay rüyalarımda gebelik testi yaptığımı görmüştüm ama 😍
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Sizin doğal yollamı oldu istedikten ne zaman sonra oldu 🙂

Back
X