• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arzuizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2006
12
0
86
Ankara
Benim Bu Ay Aşilama Yapilacak Sonuç Ne Olur Bilmiyorum Ama Neden Se Pek Ümitli Değilim .aranizda Varsa Aşilama Yaptiran Ve Tutan Bana Yazsin Olurmu

Benim ablam aşılama sonucu hamile kaldı,birincisi başarısız oldu ama ikincisinde tuttu,doktorlar zaten fazla ümit vermiyolar nedense oda ümitsizdi ama tamda anneler gününde ona çok güzel bir süpriz oldu :smile: İnşallah seninde sonuç başarılı olur kendini sıkıpta strese girme olurmu :smile:

bende aşılama ile hamile kaldım hemde 1. seferde şimdi oglum 9 yaşında tekrar aşılama tedavisine başladık sakın ümidini kaybetme

kızlar aşılama ile ilgili hiç bir bilgim yok nerde nasıl yaptırılır devlet hastanelerinde oluyormu lütfen beni bilgilendirin

bende 2. yapturdım beklemedeyim haftaya pazartesi kan tahlili yapılcak inş tutmuştur

merhaba ben daha aşılama evresine geçmedim ama menogon diye bir iğneye başladım sonrada çatlatma iğnesi yapılacak menogonu kullanan varmı aranızda

arkadaşlar,inş.herşey yolunda giderse belki ben de haftaya aşılama olabilirim nolur bana da dua edin hayırlısıyla tutsun bu 2.ama pek ümitli değilim.

bende aşılamayla hamile kalanlardanım hemde ilk denemede ben çok ümitsizdim ama oldu eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarımdan biri tıkalıydı olmaz diye düşünüyodum hep ama oldu allahıma binlerce şükür allahım sana ve çocuk isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

bende aşılamayla hamile kalanlardanım hemde ilk denemede ben çok ümitsizdim ama oldu eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarımdan biri tıkalıydı olmaz diye düşünüyodum hep ama oldu allahıma binlerce şükür allahım sana ve çocuk isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Narincim benimde sol kanal tıkalı ya sen bana umut oldun canım.Keşke benimkide tutsa.Ben tek kanalla tutmaz diyodum seni görünce biraz umudum arttı.
Bebiş büyüdü mü naılsın? iyi bakın kendinize..

Back
X