Aşılama Aşılama da yumurtam catlamamış

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gittim ama nöbetçi doktor vardı haftasonu. Bugün gittim doktorum kem kum etti var ama dedi kist olusmamis zararı yok birşey olmaz dedi başka açıklama da yapmadı ilaç vermedi. Ben de tedaviye ara vermek istediğimi söyledim. İnşallah benim de gerek kalmaz
Bence tedaviye ara vermeyin Çünkü başlamışsınız bir kere fmr ağır bir ilaç inşallah Size de etki eder Benim Dünyam düşük olduğu için çok fazla etki etmiş inşallah bende keseyi görürüm İki gün sonra🤲🤲 Rabbim inşallah size de nasip eder en yakın zamanda🤲🤗

Benım de öyleydi femarayı İlk kullandığımda yumurtam 33 milim bide kist oluşmuştu kist sıvı ve adetle hemen atılır olmuştu Bünyamin düşük yumurtamın fazla büyüdüğünü söylemişti Doktorum sonra gittiğimde aşılama yapacaktım yumurtam İn fazla büyüdüğü için aşılama yapmadım aşılama yapmasaydım kanama olusacaktı bir sonraki aya erteledik aşılamayı ama gerek kalmadı bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbime 🤲🤲İnşallah bize de nasip olur 🤲🤗
Sıvıyla nasıl atılıyor

Bence tedaviye ara vermeyin Çünkü başlamışsınız bir kere fmr ağır bir ilaç inşallah Size de etki eder Benim Dünyam düşük olduğu için çok fazla etki etmiş inşallah bende keseyi görürüm İki gün sonra🤲🤲 Rabbim inşallah size de nasip eder en yakın zamanda🤲🤗
Doktoruma güvenmiyorum canım

İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız 🙏 aminn

Gittim ama nöbetçi doktor vardı haftasonu. Bugün gittim doktorum kem kum etti var ama dedi kist olusmamis zararı yok birşey olmaz dedi başka açıklama da yapmadı ilaç vermedi. Ben de tedaviye ara vermek istediğimi söyledim. İnşallah benim de gerek kalmaz
Kuzum bende seni merak ettim naptın diye sorayım dedim yazdıklarını okudum bence diğer aya doktorunu değiştir kuzum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur

Back
X