H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 12 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #1 Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ??
iiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 9.976 18.505 248 Antalya 16 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #2 Hagshsh .!.: Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ?? Genişletmek için tıkla... ben bugun görüşmeye gideceğim sorarım
Hagshsh .!.: Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ?? Genişletmek için tıkla... ben bugun görüşmeye gideceğim sorarım
H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 16 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #3 sumbulkokusu .!.: ben bugun görüşmeye gideceğim sorarım Genişletmek için tıkla... İyi olur canm saol.
sumbulkokusu .!.: ben bugun görüşmeye gideceğim sorarım Genişletmek için tıkla... İyi olur canm saol.
H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 16 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #4 Gittinmi kız
B bebegim-gel Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2015 6.134 6.385 148 34 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #5 Hagshsh .!.: Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ?? Genişletmek için tıkla... Sorun varmı sizde cnm bende çikolata kistleri vardı direk tüp bebek yapmışlardı 1.5 yıllık evliydim yapıldığında yaşımda 25 duruma göre değişiyor sanırım
Hagshsh .!.: Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ?? Genişletmek için tıkla... Sorun varmı sizde cnm bende çikolata kistleri vardı direk tüp bebek yapmışlardı 1.5 yıllık evliydim yapıldığında yaşımda 25 duruma göre değişiyor sanırım
H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #6 bebegim-gel .!.: Sorun varmı sizde cnm bende çikolata kistleri vardı direk tüp bebek yapmışlardı 1.5 yıllık evliydim yapıldığında yaşımda 25 duruma göre değişiyor sanırım Genişletmek için tıkla... Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm
bebegim-gel .!.: Sorun varmı sizde cnm bende çikolata kistleri vardı direk tüp bebek yapmışlardı 1.5 yıllık evliydim yapıldığında yaşımda 25 duruma göre değişiyor sanırım Genişletmek için tıkla... Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm
H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #7 Bnde devlette aşıla istiyorum ama yaşım 19 ve bir yılı geçti evliliğim.yaparlarmı sence
B bebegim-gel Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2015 6.134 6.385 148 34 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #8 Hagshsh .!.: Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm Genişletmek için tıkla... Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm
Hagshsh .!.: Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm Genişletmek için tıkla... Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm
B bebegim-gel Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2015 6.134 6.385 148 34 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #9 Hagshsh .!.: Bnde devlette aşıla istiyorum ama yaşım 19 ve bir yılı geçti evliliğim.yaparlarmı sence Genişletmek için tıkla... Hem gencsin hemde sorun yokmuş hem yapsalarda sıraya koyuyorlar çok uzun iş yani git bi görüş istersen
Hagshsh .!.: Bnde devlette aşıla istiyorum ama yaşım 19 ve bir yılı geçti evliliğim.yaparlarmı sence Genişletmek için tıkla... Hem gencsin hemde sorun yokmuş hem yapsalarda sıraya koyuyorlar çok uzun iş yani git bi görüş istersen
H Hagshsh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 540 231 23 27 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #10 bebegim-gel .!.: Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm Genişletmek için tıkla... Yara daha geçmedi zaten bi 20 gün bklicem snra gtcem insallh yara geçmis olur canm.
bebegim-gel .!.: Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm Genişletmek için tıkla... Yara daha geçmedi zaten bi 20 gün bklicem snra gtcem insallh yara geçmis olur canm.
B bebegim-gel Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2015 6.134 6.385 148 34 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Hagshsh #11 Hagshsh .!.: Yara daha geçmedi zaten bi 20 gün bklicem snra gtcem insallh yara geçmis olur canm. Genişletmek için tıkla... İnşallah cnm geçmiştir merk etme
Hagshsh .!.: Yara daha geçmedi zaten bi 20 gün bklicem snra gtcem insallh yara geçmis olur canm. Genişletmek için tıkla... İnşallah cnm geçmiştir merk etme