• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eğitim ve araştırma hastanesinde ücretli mi

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bana femara başlattı ve aşılama yapabilir iz dedi ama bu aşılama için eğitim ve araştırma hastanesi nde ücret alınıyor mu alınıyor sa ne kadar bilginiz var mı acaba

Aşılama için ücret alınmıyor. İlaçlar için rapor çıkartılıyor.İlaçların bir kısmını devlet karşılıyor bir kısmını da siz. 855 tl ödedim ben eczaneye

yaşınıza bağlı devlet karşılıyor üç tane işlemi fakat yaş önemli otuzaltıdan sonrasında mıydı ne ücret ama o da cüzzi miktar ayrıca bana sadece çatlatma iğnesi verdi doktor onu yaptırdım ertesi gün aşılama yaptırdım yani öyle ilaç falan kullanmadım ve tuttu.

yaşınıza bağlı devlet karşılıyor üç tane işlemi fakat yaş önemli otuzaltıdan sonrasında mıydı ne ücret ama o da cüzzi miktar ayrıca bana sadece çatlatma iğnesi verdi doktor onu yaptırdım ertesi gün aşılama yaptırdım yani öyle ilaç falan kullanmadım ve tuttu.
Peki aşılama için gerekli spermi dışardan mi yaptırmanızı istiyor lar yoksa onu da devlette yaptiribilirz

Back
X