Aşılama Aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar hepınıze allah yardımcı olsun. bende bu gun dr. kontrolunden gectım. 7 gun sonra asılamam yapılacak.
istanbul pendık şifa hastanesınde yaptırıcam inş. 163 lıra hastane alacak labaratuar yıkama işlemi için 150 lıra peşin istedı. ığdene 85 lıra toplam 398 lıra yapar. baska ustune ilaç felan varsa henuz bılmıyorum.
yorum yapan arkadaslar bıraz daha acık yazsalar cok iyi olacak. neden boyle yapıyorlar anlamıyorum. nerede yapıldıgı defalarca sorulmuş ama cevap veren olmuyor. net bişeyler soylersenız bırbırımıze daha cok yardımcı oluruz. tabi yardımcı olmak istiyorsak dıye düşünüyorum.

27 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..ilk defa yaptırcaklar ve merak edenler için harcamalarımı paylaşayım dedim..çocuğum olduğu için devlet yardımından yararlanamıyorum..aşılamayı özel hastanede yaptırdım..
-gonal-f 450 2 kutu
-gonal-f 300 1 kutu
ilaçları hastaneden aldım..indirim yaptılar..800 ytl verdim.(raporsuz)
kan tahlilleri & muayene ücretleri 140 ytl..(sanırım burda emekli sandığından yararlandım)
22 ytl çatlatma iğnesi(hastaneden indirimli)
400 ytl aşılama ücreti
TOPLAM=1362 TL
umarım yardımcı olabilmişimdir..

Son düzenleme:
27 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..ilk defa yaptırcaklar ve merak edenler için harcamalarımı paylaşayım dedim..çocuğum olduğu için devlet yardımından yararlanamıyorum..aşılamayı özel hastanede yaptırdım..
-gonal-f 450 2 kutu
-gonal-f 300 1 kutu
ilaçları hastaneden aldım..indirim yaptılar..800 ytl verdim.(raporsuz)
kan tahlilleri & muayene ücretleri 140 ytl..(sanırım burda emekli sandığından yararlandım)
22 ytl çatlatma iğnesi(hastaneden indirimli)
400 ytl aşılama ücreti
TOPLAM=1362 TL
umarım yardımcı olabilmişimdir..

merhaba arkadasım bende 30 Aralıkta aşılamamı yaptırdım. Ama seninki baya pahalı tutmuş.
özel hastenede asılama ıcın 120 lıra vedım. sperm hazırlıgı ıcın özel bır labaratuara 180 lıra verdım.
2 tane pregnyl 5000 iğnesı için 23 lıra verdim. bırde muayene ücreti 20 lıra, yumurta buyutmek ıcın klomen ve pregestan ılacı ıcınde toplamda 10 lira ssk dan aldım.
TOPLAMDA = 353 LİRA odedım.
sanırım benım gonal-f ilacı olmadıgı için daha uygun oldu.

Rabbim zahmetlerimize, rahmet kapılarını acıp iyi sonuçlar versin.

mrb arkadaşlar bende yeni başladım aşılama işlemine pregon 600 iğnesine 550 tl verdim.(normalde 1100 tl rapor ile inmiş fiyatı)özel hastanede yaptıracağım aşılama işlemi için 250 tl yumurta kontrolü için toplam 3 defa kontrole gideceğim her gidişte 22 tl den 66 tl bide sperm yıkama işlemi için ne kadar veririz bilmiyorum yani 1000 tl yi buluyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş aşılamalarımız tutar.harcanan bu paralar önemli olmaz ozaman:)

merhaba arkadasım bende 30 Aralıkta aşılamamı yaptırdım. Ama seninki baya pahalı tutmuş.
özel hastenede asılama ıcın 120 lıra vedım. sperm hazırlıgı ıcın özel bır labaratuara 180 lıra verdım.
2 tane pregnyl 5000 iğnesı için 23 lıra verdim. bırde muayene ücreti 20 lıra, yumurta buyutmek ıcın klomen ve pregestan ılacı ıcınde toplamda 10 lira ssk dan aldım.
TOPLAMDA = 353 LİRA odedım.
sanırım benım gonal-f ilacı olmadıgı için daha uygun oldu.

Rabbim zahmetlerimize, rahmet kapılarını acıp iyi sonuçlar versin.

evet gonal-f pahalı bir iğne..bide 1 tane çocuğum olduğu için(şükürler olsun) emekli sandığından yararlanamıyorum..sperm hazırlığı ve aşılama için 400 tl verdim..sigortadan yararlanabilseydim 250 alacaklardı..hayırlısıyla işe yarasın gerisi önemli değil...inşallah bebişlerimiz olur..

selam arkadaşlar bende bugün 6.iğnemi oldum gonel f kullanıyorum ücretleri şöyle;
ben özel muayenehanede yaptırıyorum

gonel f 450 2 kutu + çatlatma iğnesi 290 lira (raporlu)
aynı rapora başka eczanede 380 lira demişlerdi hastaneye yakın eczanelerden uzak durun derim yada 1-2 eczaneye sorun
muayene için 100 lira verdim
pazartesi de ALLAH cc bi aksilik vermezse aşılama olacak onun için de 600 lira (sperm yıkama dahil)
geçenlerde de kan vermiştim oda 12 lira:emir_bebek::52::34:

selam arkadaşlar bende bugün 6.iğnemi oldum gonel f kullanıyorum ücretleri şöyle;
ben özel muayenehanede yaptırıyorum
gonel f 450 2 kutu + çatlatma iğnesi 290 lira (raporlu)
aynı rapora başka eczanede 380 lira demişlerdi hastaneye yakın eczanelerden uzak durun derim yada 1-2 eczaneye sorun
muayene için 100 lira verdim
pazartesi de ALLAH cc bi aksilik vermezse aşılama olacak onun için de 600 lira (sperm yıkama dahil)
geçenlerde de kan vermiştim oda 12 lira

yazıyı okuyamadığım için 2 kez oldu :nazar:

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır deniyorum en son kasımda gatada aşılama yapıldı şimdi tekrar tedaviye başlıcam. Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırmayı düşünüyorum fakat aklıma bişey takıldı aradım ilaçlar 500-800 arası tuttuğunu ve aşılama süreci tüm işlemlerin 760-960 olduğunu söyledi. sizleri okudum özel hastanede yaptırıp raporu nasıl ve nerden alıyosunuz. en azından emekli sandığından ilaçlarda yararlanmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim Allah hepimizin kucağını sağlıklı ve hayırlısı ile bebeklerimizle doldursun inşaallah

Valla canim seni korkutmak icin solemiyorum ben aneztesi ile yaptirdim halde hissettim o aciyi ama olsun deger belki sende farkli olur hissetmezsin bile

Back
X