Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir doktorum yok Antep'te çok yeniyim. Ama birkaç kişiden melek ekiciyi önerdi. Sizin doktorunuz kim memnunmusunuz.Biz de Gaziantepdeyiz tüp bebek düşünüyoruz sizin doktorunuz kimdi
Benim esimdede ileri hızda düşüklük vardı şuan ileri hızı düzelmesine rağmen 6 aydır olmuyor. Bende bir sorun yok rahim filmi. Alttan muane hormon testleri cogu sey incelendi şuan ikimizde normal görünüyoruz ama olumlu haberi alamadik bizde artik aşılama dusunuyoruz ama oranın düşük olmasından dolayı güvenilir bir yer arıyorumBenim eşimde sorun var oligosperm doktoru murat mermerkaya.Tüp bebek için hakan kıran düşünüyoruz
Bende aynı sizin gibiyim.antepteyim.asilama yaptıracam ama yer bulamıyorumGaziantep de olup aşılama önerisi olan var mı. Hangi doktoru önerirsiniz. Acil doktor önerisine ihtiyacım var.
Ben Cevdet beyin muayene hanesine gidiyordum binevlerdeki kendisinden hiç memnun değilim bir doktor arıyorumBende aynı sizin gibiyim.antepteyim.asilama yaptıracam ama yer bulamıyorum
Ön görüşme yaptınız mı hakan bey nasıldıBenim eşimde sorun var oligosperm doktoru murat mermerkaya.Tüp bebek için hakan kıran düşünüyoruz
Kesinlikle gitmeyin o melek ekiciye tüp bebek doktoruna gidinHerhangi bir doktorum yok Antep'te çok yeniyim. Ama birkaç kişiden melek ekiciyi önerdi. Sizin doktorunuz kim memnunmusunuz.
Doktorunuzun adı neydi bazı yorumlarda kötü yorumda var ora hakkinda. Birde ilk aşılamada tutma oranı çok düşük değil mi2.aşılama sonucu ikiz bebek sahibi oldum , Gaziantep’teyim kesinlikle cengiz gökçek tüp bebek merkezini öneriyorum .
doktorum orada değil şuan , ama zaten oradaki sistem doktor ultrasondan bakıyor iğneyi vs ayarlıyor .. aşılama günü embriyologlar tarafından hazırlanmış o iğneyi gelip size yapıp çıkıyor . Aşılama düşünüyorsanız oranın hemşireleri , embriyologları işlerini çok titizlikle yapıyorlar zaten doktor sadece ultrasondan yumurtanın gelişimine bakıyor başka bişey yapmıyor işin çoğu diğer çalışanlarda . Ki ben doktorumun yanında onlardan da çok fayda gördüm .Doktorunuzun adı neydi bazı yorumlarda kötü yorumda var ora hakkinda. Birde ilk aşılamada tutma oranı çok düşük değil mi
Burası devlet hastanesimi şimdi baktimda. Aşılama daha uygun olur o zaman herhaldedoktorum orada değil şuan , ama zaten oradaki sistem doktor ultrasondan bakıyor iğneyi vs ayarlıyor .. aşılama günü embriyologlar tarafından hazırlanmış o iğneyi gelip size yapıp çıkıyor . Aşılama düşünüyorsanız oranın hemşireleri , embriyologları işlerini çok titizlikle yapıyorlar zaten doktor sadece ultrasondan yumurtanın gelişimine bakıyor başka bişey yapmıyor işin çoğu diğer çalışanlarda . Ki ben doktorumun yanında onlardan da çok fayda gördüm .
İlk aşılaması tutan onlarca insana rastladım , tutmaz düşük diye bir ihtimal yok . Siz elinizden geleni yapım gerisi nasip ALLAHIN takdiri
Evet devlet , rapor çıkarılıyor ilaç fiyatının belli bit kısmını devlet karşılıyor . Aşılama işlemi ücretsizBurası devlet hastanesimi şimdi baktimda. Aşılama daha uygun olur o zaman herhalde