Aşılama gaziantep

oz-gnr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
142
33
13
29
Gaziantep de olup aşılama önerisi olan var mı. Hangi doktoru önerirsiniz. Acil doktor önerisine ihtiyacım var.

Biz de Gaziantepdeyiz tüp bebek düşünüyoruz sizin doktorunuz kimdi
Herhangi bir doktorum yok Antep'te çok yeniyim. Ama birkaç kişiden melek ekiciyi önerdi. Sizin doktorunuz kim memnunmusunuz.

Benim eşimde sorun var oligosperm doktoru murat mermerkaya.Tüp bebek için hakan kıran düşünüyoruz

Benim eşimde sorun var oligosperm doktoru murat mermerkaya.Tüp bebek için hakan kıran düşünüyoruz
Benim esimdede ileri hızda düşüklük vardı şuan ileri hızı düzelmesine rağmen 6 aydır olmuyor. Bende bir sorun yok rahim filmi. Alttan muane hormon testleri cogu sey incelendi şuan ikimizde normal görünüyoruz ama olumlu haberi alamadik bizde artik aşılama dusunuyoruz ama oranın düşük olmasından dolayı güvenilir bir yer arıyorum

2.aşılama sonucu ikiz bebek sahibi oldum , Gaziantep’teyim kesinlikle cengiz gökçek tüp bebek merkezini öneriyorum .

2.aşılama sonucu ikiz bebek sahibi oldum , Gaziantep’teyim kesinlikle cengiz gökçek tüp bebek merkezini öneriyorum .
Doktorunuzun adı neydi bazı yorumlarda kötü yorumda var ora hakkinda. Birde ilk aşılamada tutma oranı çok düşük değil mi

Doktorunuzun adı neydi bazı yorumlarda kötü yorumda var ora hakkinda. Birde ilk aşılamada tutma oranı çok düşük değil mi
doktorum orada değil şuan , ama zaten oradaki sistem doktor ultrasondan bakıyor iğneyi vs ayarlıyor .. aşılama günü embriyologlar tarafından hazırlanmış o iğneyi gelip size yapıp çıkıyor . Aşılama düşünüyorsanız oranın hemşireleri , embriyologları işlerini çok titizlikle yapıyorlar zaten doktor sadece ultrasondan yumurtanın gelişimine bakıyor başka bişey yapmıyor işin çoğu diğer çalışanlarda . Ki ben doktorumun yanında onlardan da çok fayda gördüm .
İlk aşılaması tutan onlarca insana rastladım , tutmaz düşük diye bir ihtimal yok . Siz elinizden geleni yapım gerisi nasip ALLAHIN takdiri

Yaaa çok umutsuzdum bende ilk aşılamadan herkes tutmuyor dediği için. Ayıp olmayacaksa ne kadar tuttu işlemleriniz

doktorum orada değil şuan , ama zaten oradaki sistem doktor ultrasondan bakıyor iğneyi vs ayarlıyor .. aşılama günü embriyologlar tarafından hazırlanmış o iğneyi gelip size yapıp çıkıyor . Aşılama düşünüyorsanız oranın hemşireleri , embriyologları işlerini çok titizlikle yapıyorlar zaten doktor sadece ultrasondan yumurtanın gelişimine bakıyor başka bişey yapmıyor işin çoğu diğer çalışanlarda . Ki ben doktorumun yanında onlardan da çok fayda gördüm .
İlk aşılaması tutan onlarca insana rastladım , tutmaz düşük diye bir ihtimal yok . Siz elinizden geleni yapım gerisi nasip ALLAHIN takdiri
Burası devlet hastanesimi şimdi baktimda. Aşılama daha uygun olur o zaman herhalde

Devlettede adet gününe sıra almak biraz zor olmuyor mu ben bir türlü ayarlayamiyorum. Ya hep geç gidiyorum

Back
X