Gebeliğe Hazırlık Aşılama gelişmeyen yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Selam kızlar, ikinci aşılamam için adetimin 14üncü günü yumurta kontrolüne gittim ama tam olgunlukta yumurtam yoktu normalde cuma günü bidaha gidicem. Kacıncı güne kadar takip ediliyor ki acaba ?

Selam kızlar, ikinci aşılamam için adetimin 14üncü günü yumurta kontrolüne gittim ama tam olgunlukta yumurtam yoktu normalde cuma günü bidaha gidicem. Kacıncı güne kadar takip ediliyor ki acaba ?
Tam olarak kaç mm di yumurtalar hala iğne veya hap kullanıyormusun büyütücü

Yok canım sadece femara kullandım şuan bişey kullanmiyorum. Ve kaç mm olduğunu bilmiyorum sadece en olgununa baktı yeterli olgunlukta değil henüz dedi
Genelde ilaca devam ettiriyorlar gelişmediği zamanlar bide ikinci aşılamanmış son bir aşı hakkın kalmış arkadaşım 2 aşısını biri klomen diğeri femera ile denemişti tutmadı 3.aşı için başka doktora gittiğinde hapla olan aşılamaları doktor aşıdan saymamış gonalf ile denediler ve tuttu. Neden gonalf gibi iğnelerle değilde hapla aşılama hakkınızı harcadınki yanlış anlama bende aşılama düşünüyorum ama hapla denemem olmuşken iğne tercih ederim daha kaliteli güzel yumurta büyüyor iğneyle. İnşallah gelişir ve tutar gönlüne göre olsun

Canım ben belcikada yaşıyorum ve burda en uzman hastanedeyim infertilite bölümünde okadar uzmanlar ki ama bilmiyorum burada öyle değil sistem nasıl ilerliyorlar napiyorlar anlamiyorum ilkinde tutmadı bi hsg cekimi bile yapılmadı anlamiyorum nasıl calıştıklarını vardır bildikleri diyorum ama Hayırlısı olsun inşallah

Canım dediğin gibi doktorum tekrar bugün başlayıp 5 gün kullanmamı söyledi femarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…