Gebeliğe Hazırlık Aşılama günlüğüm. (Pozitif sonuç)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşşallahh ne güzel ilkte tuttu sizin 😍
Sizinle aynı zamanlarda olmuştuk aşılama benim tutmamıştı 😢
Demek tutsa 8 haftalık olacakmışım şimdi he.. 😢😢
Yaa canım üzülme inşallah zamanı gelince olur. Bak belki önünde engel vardır ya da ne bileyim neden olmadığının peşine düşün de sebep varda kaldırın ortadan benim polibim vardı aşılama olmak için 6 ay bekledim

Hayırlı olsun canım benimde asilamamin 11 günü kendiligindn çatliyan varmi diye düsnyrdm bende sizin yazdignz belirtiler bendede var bugn regl sancisi var çok fazla olucakmisism gibi
Ayy hadi inşallah tutar haberlerinizi bekliyoruz

Yaa canım üzülme inşallah zamanı gelince olur. Bak belki önünde engel vardır ya da ne bileyim neden olmadığının peşine düşün de sebep varda kaldırın ortadan benim polibim vardı aşılama olmak için 6 ay bekledim
Bilinen çikolata kistim var 3 cm e alalım o zaman diyorum doktor ameliyatlık değil engel değil diyor.. E engel ne diyorum cevap yok.. Hayırlısı nasibi ne zamansa gelir inşallahhh

Bilinen çikolata kistim var 3 cm e alalım o zaman diyorum doktor ameliyatlık değil engel değil diyor.. E engel ne diyorum cevap yok.. Hayırlısı nasibi ne zamansa gelir inşallahhh
Evet nasip ne zamansa odur ama nasibe kapı açmak lazım. 3cm as mı rahim topu topuna 6 cm kadar yarısını kaplamış. Bence başka dr bak

Dikkatsiz davranmış olmalıyım ki 8.haftada kanamam oldu. Ve iki pedi rahat doldurdu. Bebeğimin kalp atışı iyi. Doktor sürekli uzanmamı söyledi. 3.gün bitti ve kanama durdu gibi. Birkaç saat sonra doktora gidip kontrol edicez
Düşük önleyici bir iğne ve duphaston günde 3 tane almaya başladım. Bebeğim büyümüş teyzeleri 😢 bakın..

Eklentiler

• 726E08EE-1B41-427F-B5A0-1CB40B34EBF4.webp
    726E08EE-1B41-427F-B5A0-1CB40B34EBF4.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
Back
X