Aşılama günlüklerim..

merhaba kızlar.. işyerindekilere aşılamaya başladığımı söylemek gibi bir boşboğazlıkta bulundum.. düşündüm ki devamlı kontrollerim olacak, her sefer bahane uydurmak yerine durumu anlatayım. gerçekten böyle şeyleri kimseye söylememek lazımmış, moralinizi bozarlar derlerdi de inanmazdım.. neyse, biri çıkıp demesin mi aman aşılamada şans düşük, olmuyor ki tutmuyor ,keşke tüp bebek yaptırsaydın...koca koca insanlar boş konuşmalarının karşı tarafı üzebileceğini neden düşünemiyor? ilk aşılamada hamile kalan o kadar çok insan var ki. moral bozmak yerine hayırlı olsun umarım gönlünce olur demek çok mu zor. damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar derler ya o yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. Allah ol dedikten sonra önünde hiç birşey duramaz. İnşallah ben ve benim gibi bu yolda emek veren herkes, evlatlarımıza sağlıkla ve kolaylıkla en kısa zamanda kavuşuruz. tüm nazar ve negatif enerjiler, insanlar bizden uzak olsun ! :)
Merhaba umarım aşılamanız pozitif olur 🙂 benim ilk aşılamam tutmuştu bu arada nasip olmadı orası ayrı ama tutmuştu sonuç olarak. Pozitif düşünün ve kimseyi duymayın ve böyle meseleleri duyurmayın kişisel fikrim 🌸 herşey gönlünüzce olsun

Merhaba umarım aşılamanız pozitif olur 🙂 benim ilk aşılamam tutmuştu bu arada nasip olmadı orası ayrı ama tutmuştu sonuç olarak. Pozitif düşünün ve kimseyi duymayın ve böyle meseleleri duyurmayın kişisel fikrim 🌸 herşey gönlünüzce olsun
umarım, evet bu bana bir ders oldu.. Teşekkür ederim desteğiniz için ❤︎

Back
X