Aşılama hakkında bilgi

varikoselll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
105
11
28
30
Kızlar merhaba 18 ocakta aşılama oldum ve bugün 10 günüm test yapsam sizce belli olur mu

Bende ondan korktugum için yapmadım test yarin sabah yapmayı düşünüyorum peki sizde hic belirti varmı

Bende ondan korktugum için yapmadım test yarin sabah yapmayı düşünüyorum peki sizde hic belirti varmı

Belirti bilmiyorum anlamadım bende çok açıkçası 🤷‍♀️
Aşılanın olduğu ilk gün biraz ağrım oldu sonrası çok birşey hissetmedim rütin hayatıma devam da ettim ara ara ince ince batmalarım hafif ağrım oldu ilk baş sol tarafta 3 gündürde sağda. Ama yoğun değil günde max 3 kere falan Göğüslerim bugün acımaya başladı. Regli dönemindeki gibi benim de olası regli günüm 31 Ocak ona yoruyorum ilk aşılamam rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah

Benimde son 2 gündür sag kasigimda aşırı agri var ve sırtımda onun haricinde göğüslerim çok şişkin egilince bile acıyor normalde ben adet olduğumda hic böyle göğüs ağrısı çekmedim sadece ilk günü agrım olur ondada direk adet olurum bu sefer farklii ya ignelerin etkisi yada kullandığım vitaminlerin

Benimde son 2 gündür sag kasigimda aşırı agri var ve sırtımda onun haricinde göğüslerim çok şişkin egilince bile acıyor normalde ben adet olduğumda hic böyle göğüs ağrısı çekmedim sadece ilk günü agrım olur ondada direk adet olurum bu sefer farklii ya ignelerin etkisi yada kullandığım vitaminlerin
Hayırlısına yoralım belirtileri inşallah güzel sonuçları ulaştırırsın bize 🥰

Amin inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin içindede bize🧿

Merhaba bende 24 ocakta yaptırdım ve aynı belirtiler bende de var sanırım ilaçlardan oluyor . Agrılar , idrarda sarılık gibi şeyler yasıyorum

Canım benim bugun 12 günüm ve gebelik testi yaptim evde 2 cizgiyi gördüm ekliyicem asagi bakarmisin yoksa ben hayal filan mi görüyorum.ilk 5 dk çıktı 2 çizgi

Eklentiler

• 1000057664.webp
    1000057664.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 52
Zaten persembe günü kan vermek icin hastaneye gidicem

perşembeye değerlerin yüksek çıkar inşallah 🙏 kesin olan kan tahlili ama bu sonucu görmek dahi güzel 👍

İnşallah canım yaa ilk aşılamamda 12 günüm de kaset testte 2 cizgi hic belli bile degildi böyle olması umutlandıyor tabikide isteyen dileyen herkese nasip ettin Allahım🧿🥰

Evet canım verdim kanı pozitif çıktı 200.14 çıktı pazartesi tekrardan vericem allahın izniyle istenilen kadar yükselirse ultrasonla bakılacak

Back
X