- 21 Aralık 2021
- 105
- 11
- 28
- 30
- Konu Sahibi varikoselll
Kızlar merhaba 18 ocakta aşılama oldum ve bugün 10 günüm test yapsam sizce belli olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 19 ocakta oldu aşılama. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 12 gün sürüyormuş pozitif çıksa bile aldatıcı olabiliyormuş.Kızlar merhaba 18 ocakta aşılama oldum ve bugün 10 günüm test yapsam sizce belli olur mu
Bende ondan korktugum için yapmadım test yarin sabah yapmayı düşünüyorum peki sizde hic belirti varmı
Hayırlısına yoralım belirtileri inşallah güzel sonuçları ulaştırırsın bizeBenimde son 2 gündür sag kasigimda aşırı agri var ve sırtımda onun haricinde göğüslerim çok şişkin egilince bile acıyor normalde ben adet olduğumda hic böyle göğüs ağrısı çekmedim sadece ilk günü agrım olur ondada direk adet olurum bu sefer farklii ya ignelerin etkisi yada kullandığım vitaminlerin
3 gün daha bekleseydiniz keske. Doktorlar öyle söylüyorCanım benim bugun 12 günüm ve gebelik testi yaptim evde 2 cizgiyi gördüm ekliyicem asagi bakarmisin yoksa ben hayal filan mi görüyorum.ilk 5 dk çıktı 2 çizgi
Ne oldu verdin mi kan ne çıktı :)Tamam canım yazıcam inşallah güzel haberleri