• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama hakkında yardım lütfen !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pearlshine

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ocak 2012
4.077
9.339
358
Kocaeli
Selamlar herkese, aşılama hakkında bir kaç sorum var. çok sevdiğim bir arkadaşım için soruyorum bu soruları, 3 yıldır korunmadan ilişkiye girmesine rağmen hamile kalamıyor.
1) aşılama devlet hastanelerinde ya da kadın doğum hastanelerinde yapılıyor mu?
2) özel hastanelerde yaklaşık olarak ne kadar ücret alınıyor bu uygulama için?
3) başarı şansı yüzde kaç?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin..

Selamlar herkese, aşılama hakkında bir kaç sorum var. çok sevdiğim bir arkadaşım için soruyorum bu soruları, 3 yıldır korunmadan ilişkiye girmesine rağmen hamile kalamıyor.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin..

oncelıklı bebegını kucagına almana az kalmıs Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve bızede ogunlerı gormek nasıp olsun ınsallah asılamanın sansı normal ılıskıyle aynı hemen hemen yanı yuzde 25 dıyo doktorlar ben 2 senelık evlıyım oyuzden devlete yaptıramadım ama arkadasın 3 yıllık evlı sanırım testlerını yaptırdıktan sonra rapor cıkartıp asılamasını yaptıra bılır ozelde 750 lıra harcadım ben ama sehırden sehıre degısıyo ınsallah sorularını cevaplaya bılmısımdır

oncelıklı bebegını kucagına almana az kalmıs Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve bızede ogunlerı gormek nasıp olsun ınsallah asılamanın sansı normal ılıskıyle aynı hemen hemen yanı yuzde 25 dıyo doktorlar ben 2 senelık evlıyım oyuzden devlete yaptıramadım ama arkadasın 3 yıllık evlı sanırım testlerını yaptırdıktan sonra rapor cıkartıp asılamasını yaptıra bılır ozelde 750 lıra harcadım ben ama sehırden sehıre degısıyo ınsallah sorularını cevaplaya bılmısımdır

iyi dileklerin için çok teşekkürler,Allah senin de bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. cevapların için çok teşekkür ederim.

öncelikle Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Zorlu bir süreç.. Devlet hastanesinde bazı testlerden geçtikten sonra uygunluğuna karar verilirse yaptırabilir çünkü 3senedir korunmuyormuş. Ben 2 kez aşılama yaptırdım. İlkinde olmadı ama 2. aşılamamda 4üzlerime hamile kaldım. Şuan 2izlerimle yola devam ediyoruz. Kütahyada yaptırdım aşılamamı. 350 aşılama için hastane aldı. Ama yumurta geliştirici ilaçlar 80 küsürdü hatırladığım kadarıyla tam net rakam aklımda kalmamış. ilaçlar, doktor kontrolleri 500ü buluyor sanırım..

öncelikle Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Zorlu bir süreç.. Devlet hastanesinde bazı testlerden geçtikten sonra uygunluğuna karar verilirse yaptırabilir çünkü 3senedir korunmuyormuş. Ben 2 kez aşılama yaptırdım. İlkinde olmadı ama 2. aşılamamda 4üzlerime hamile kaldım. Şuan 2izlerimle yola devam ediyoruz. Kütahyada yaptırdım aşılamamı. 350 aşılama için hastane aldı. Ama yumurta geliştirici ilaçlar 80 küsürdü hatırladığım kadarıyla tam net rakam aklımda kalmamış. ilaçlar, doktor kontrolleri 500ü buluyor sanırım..[/QUOTE

cevabın için çok teşekkürler sevdalinka,ikizlerine çok ama çok sevindim,Allah ikizlerini size bağışlar,sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza,sevgilerimle...

öncelikle Allah yardımcısı olsun arkadaşının. Zorlu bir süreç.. Devlet hastanesinde bazı testlerden geçtikten sonra uygunluğuna karar verilirse yaptırabilir çünkü 3senedir korunmuyormuş. Ben 2 kez aşılama yaptırdım. İlkinde olmadı ama 2. aşılamamda 4üzlerime hamile kaldım. Şuan 2izlerimle yola devam ediyoruz. Kütahyada yaptırdım aşılamamı. 350 aşılama için hastane aldı. Ama yumurta geliştirici ilaçlar 80 küsürdü hatırladığım kadarıyla tam net rakam aklımda kalmamış. ilaçlar, doktor kontrolleri 500ü buluyor sanırım..[/QUOTE

cevabın için çok teşekkürler sevdalinka,ikizlerine çok ama çok sevindim,Allah ikizlerini size bağışlar,sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza,sevgilerimle...

sağol canım amin inşallah.. hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla bebişlerimizi inşallah..

30 ekim de aşılama yaptırdım gebelik testi için 14 kasımı beklemem gerekli ama merakımdan yerimde duramıyorum.gece gündüz her an aklımda bir belirti bir işaret arıyorum.daha önce bu sene haziranda gebe kaldım 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla aldılar..lütfen noolur 14 kasımdan önce öğrenebileceğim bir yol var mı bilgisi olan benimle paylaşır mı lütfen
teşekkürler hepimize gani gani şifalar..

30 ekim de aşılama yaptırdım gebelik testi için 14 kasımı beklemem gerekli ama merakımdan yerimde duramıyorum.gece gündüz her an aklımda bir belirti bir işaret arıyorum.daha önce bu sene haziranda gebe kaldım 7 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla aldılar..lütfen noolur 14 kasımdan önce öğrenebileceğim bir yol var mı bilgisi olan benimle paylaşır mı lütfen
teşekkürler hepimize gani gani şifalar..

mrb öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda... ben de 4 kez aşılama yaptırdım ve heyecanınızı çok iyi anlıyorum..inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım...beklemek çok zor...benim 4. aşılamam tutmuştu fakat embriyo rahme tutunamadan düştü, kimyasal gebelik geçirmişim :14: 5.haftanın sonunda yani tam rahme tutunma aşamasında adetle birlikte düştü (adetim de 1 hafta gecikmişti üstelik) (belirtilerin her kadında farklı olacağı klasiğini hatırlatarak devam ediyorum) diğer 3 aşılamadan farklı olarak kasık bölgemde ara ara olan batmalar hissetmeye başlamıştım, karın alt bölgemde şişlik ve kasılmalar da oluyordu, iştahımda artış da oldu.. başka da bi şey değişmedi bende özellikle ilk belirtilerden olan göğüs hassasiyetini hiç hissetmedim o yüzden tutmadı yine diye üzülmeye bile başlamıştım.ama test konusunda acele etmeyin ne olur çünkü belirlenen süre zaten vücutta hcg hormonunun yükselmeye başladığı günlere denk geliyor.Hele idrar testine hiç yanaşmayın derim, çünkü tutmadıysa bile pozitif görünebiliyor maalesef.. o da aşılama sonrası kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyormuş (özelikle vajina içi olanlardan)..inş hayırlı sonuçlar alırsınız, inancınız kaygınızdan üstün olsun...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.14 kasımı beklemekten başka çare yok yanıltıcı olabiliyor sonuçlar anladığım kadarıyla..hem de pisikolojik olarak yaşanması gereken belirtiler veriyor vücut yani bi tür kandırmaca ;)
Allah hepimize tez vakitte hayırlı bebişler nasip etsin inşallah..

Back
X