• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Hastalarının Tecrübesine İhtiyacım Varr

yellow90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
8
2
1
Merhaba bayanlar,

25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahili olma hayaliyle yaşıyoruz. Eşimin hiç bir sorunu yok.Bende de yok aslında 1 adet 2mm çikolata kistim ve anti sperm antikoru haricinde. Doktorun ilk etapta aşılama yapma kararı aldı. ve 25 Aralık tarihinde ilk aşılamamız yapıldı. Yumurta sayısı ve sperm sayıları herşey yolundaydı ilk iki güç hafif sancım oldu 2. günden itibaren hafif hafif batmalar oluyor akıntım var ama adet olmadan 2 hafta önce zaman kulak arkasında ağrılarım oluyordu.bugün 4. gün ve çok hafif ağrım oldu psikolijmi bilemiyorum coraspirin ve folic kullanmaya devam ediyorum. Sizce tutma şansım nedir. daha 10 gün var tahlilime beklemek heycanlı ama çok zor fikirlerinizi bekliyorum yoldaşlarım:)

Merhaba bayanlar,

25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahili olma hayaliyle yaşıyoruz. Eşimin hiç bir sorunu yok.Bende de yok aslında 1 adet 2mm çikolata kistim ve anti sperm antikoru haricinde. Doktorun ilk etapta aşılama yapma kararı aldı. ve 25 Aralık tarihinde ilk aşılamamız yapıldı. Yumurta sayısı ve sperm sayıları herşey yolundaydı ilk iki güç hafif sancım oldu 2. günden itibaren hafif hafif batmalar oluyor akıntım var ama adet olmadan 2 hafta önce zaman kulak arkasında ağrılarım oluyordu.bugün 4. gün ve çok hafif ağrım oldu psikolijmi bilemiyorum coraspirin ve folic kullanmaya devam ediyorum. Sizce tutma şansım nedir. daha 10 gün var tahlilime beklemek heycanlı ama çok zor fikirlerinizi bekliyorum yoldaşlarım:)
benim malesef tutmadı ilk aşılamam. ama ilk aşılaması tutanlar oluyor insallah seninki tutar. kendini koru, her fırsatta yat dinlen, ağır kaldırma ;)

benim malesef tutmadı ilk aşılamam. ama ilk aşılaması tutanlar oluyor insallah seninki tutar. kendini koru, her fırsatta yat dinlen, ağır kaldırma :KK66:

Canım inşallah Allah göönlümzüe göre versin gerçekten çok büyük bi sınavv belkide bu dünyadaki en büyük sınav takmamaya özen gösteriyorum kendime dikkat ediyorum ama iyicede ah vah yapıp kendimi eksiltmiyorum çalıştığım için çoğu zaman unutuyorum bu hafta bitti sayılır önümüzdeki haftyı iple çekiyorum inşallah güzel haberler verebilirim ne zamandır bekliyorsun

Canım inşallah Allah göönlümzüe göre versin gerçekten çok büyük bi sınavv belkide bu dünyadaki en büyük sınav takmamaya özen gösteriyorum kendime dikkat ediyorum ama iyicede ah vah yapıp kendimi eksiltmiyorum çalıştığım için çoğu zaman unutuyorum bu hafta bitti sayılır önümüzdeki haftyı iple çekiyorum inşallah güzel haberler verebilirim ne zamandır bekliyorsun
20 ay oldu cnm. bende bu ay klomen denedim. bu aydan umutluyum insallah

Arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadik bebek sahibi olamadık hastaneye gittim kan testi ultrason hormon testi aldı bide adetimin 18. Günü gittim bişey için daha kan verdim ama ne olduğunu bilmiyorum doktor sonuçları alma gelme esin sperm testi versin onun sonuçlarıyla birlikte gel dedi eşim sperm testi verdi üroloji doktoru 60bin ölü 40bin canlı var dedi aşılama yaptırın dedi bunun için doktorunuzla görüşün dedi. Aşılama yaptiricaz adetin 1. Günü hsg için ara dediler aşılama için başka test yapıyorlar mı baba bilgi verirmisiniz. Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin isteyen kimsenin kucanı boş bırakmasın inşallah

Back
X