• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA İÇİ Pregnyl iğnesi İHTİYACI OLANLARRR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canım , evet hamileyim :) 2 kez aşılama oldum. hiç biride tutmadı. çok düşük doz kullandığımdan bir sürü kaldı elimde.. ümidimi kesitğim an kendiliğinden oldu .. inşallah rabbim bu tadı herkeze yaşatır. 1. etken sakına yılmayın , kafaya takmayın dicem ama takılıyo o yalan.. 2. etken tedaviyi bırakmayın.. ben 2. aşılamam da regl oldum. alıştım artık diye hiç ağlamadım bile.. sonra 2 ay ara veriyorsun ya , ara da hamile kalmışım :) şimdi elimde kaldı iğneler.. sen nerde oturuyorsun ? istanbulmu? yardımcı olmaya çalışırım canımm..

Yalnız özel mesaj yazamıyorum ve cevaplayamıyorum forum izin vermiyor..Mesaj sayım 100 olmadığı için :)

mail adresi bırakırsanız özel mesajıma cevap verebilirim.Teşekkürler.

Yalnız özel mesaj yazamıyorum ve cevaplayamıyorum forum izin vermiyor..Mesaj sayım 100 olmadığı için :)

biraz önce kontrolüm vardı doktorum prengly almama gerek olmadığını söyledi. diğer arkadaşlara yardımcı ol canım.

biraz önce kontrolüm vardı doktorum prengly almama gerek olmadığını söyledi. diğer arkadaşlara yardımcı ol canım.

SELAMLAR ELİMDE 2 ADET UYGUN KOŞUŞŞARDA SAKLANMIŞ PREGNYL İĞNE BULUNMAKTA.İHTİYACI OLAN VARSA MAİL ADRESİMİ VERECEĞİM ORADAN BANA ULAŞSIN PARA FALAN İSTEMİYORUM GELİP ALABİLİRSİNİZ.
BEN TEDAVİ SÜRECİNDE HAMİLE KALAMADIM SONRA UMUDU KESMİŞKEN KENDİLİĞİNDEN OLDU VE İĞNELER ELİMDE KALDI.
MAİL ADRESİM : derya-ardic@hotmail.com ulaşırsanız adresi verebilirim. İSTANBUL/kartal'DA OTURUYORUM.

Back
X