- 13 Eylül 2020
- 36
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi gamzeserenn
merhaba aşılama için Ankarada doktor ve hastahane önerisi verebilir misiniz? Devlet önceliğim şimdiden teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene ucreti var iğne ücreti var asilama günü medikalciden bi alet aldiriyorlar birde 190 lira o varİyi olur inşAllahmuayene ücreti dışında aşılama için ücret alınıyor mu devlet hastahanelerinde benim hiç bilgim yokta..
Teşekkür ederim bilgiler içinMuayene ucreti var iğne ücreti var asilama günü medikalciden bi alet aldiriyorlar birde 190 lira o var
Normalde rapor cikarttiriliyor ilaclarin bi kismini devlet karşılıyor ozaman toplam 650 falan tutuyormuş
Benim bir cocugum oldugu icin bana rapor çıkmıyor biz toplam 800 850 falan vermis olduk
Tabi profesore gitmezseniz fiyat tamamen degisebilir onun hakkinda bilgim yok
Merhaba,Merhaba ben bu ay hacettepe Gürkan bozdâga aşılama yaptirdim prof. Oldugu için muayene ücreti var 158 lira memnun olup olmadigima 3 gun sonra asilama sonucuna göre karar vericem![]()
Merhaba,
Aşılama sonucunuz ne zaman belli olacak? Durum hakkında bilgi verebilir misiniz? :)
Geçmiş olsun. Sonraki aya inşallah bebek sevinci yaşarsınız.Regl oldum 2 gün önce tutmadı maalesef![]()
Aşılama acılı bir işlem mi acaba? Üzülmeyelim bi sonraki aya hep beraber gebe oluruz insallahRegl oldum 2 gün önce tutmadı maalesef![]()
Yok 2 dakika bile sürmemiştir spekulum takarken hafif aciyo spremi göndermesi 2 saniyeAşılama acılı bir işlem mi acaba? Üzülmeyelim bi sonraki aya hep beraber gebe oluruz insallah
Teşekkür ederim canım Allah gönlünü ferahlatsin tez zamanda inşallahYok 2 dakika bile sürmemiştir spekulum takarken hafif aciyo spremi göndermesi 2 saniye
işlem sonrasinda da 10 dakika yatıyorsunuz okadar
Allah razi olsun canım vardir bi zamani diyorum artikTeşekkür ederim canım Allah gönlünü ferahlatsin tez zamanda inşallah
Amin canım cümlemizeAllah razi olsun canım vardir bi zamani diyorum artik
Rabbim sanada isteyen herkese de hayırlı zamanda nasip etsin insallah![]()