- 20 Kasım 2024
- 104
- 26
- 13
- 31
Aşılama tutma oranı bile en fazla %17 çoğu doktor asılamayı önermiyor bile bosa zaman kaybı gelmisti banaMerhaba bende bu sürece gireceğim yakında aşılama ile tüp bebek arasındaki fark ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama tutma oranı bile en fazla %17 çoğu doktor asılamayı önermiyor bile bosa zaman kaybı gelmisti banaMerhaba bende bu sürece gireceğim yakında aşılama ile tüp bebek arasındaki fark ne acaba
Aynen bende doktoruma sorduğumda gerek yok direk tüp bebek dediAşılama tutma oranı bile en fazla %17 çoğu doktor asılamayı önermiyor bile bosa zaman kaybı gelmisti bana
Doktorla görüşme yaptık reglinin ikinci veya üçüncü günü gelmemi istedi galiba yumurta takibi yapacaklar çünkü çatlatma iğnesi de vuracaklar diye biliyorum. Reglime bi kaç gün kaldı bakalım nasıl olacakYumurtlama takibi yaptırmış mıydınız? Tüp bebek raporu için 2 aşılama ve hsg, spermiogram vs istiyorlar. Aşılama yaptıracaksanız lütfen ısrarla yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktırın aşılamadan önce benim 2 aşılamam istememe rağmen yumurta çatlamadan yapıldığı için boşa gitti
Umarım güzel geçer süreç yavruna kavuşursunDoktorla görüşme yaptık reglinin ikinci veya üçüncü günü gelmemi istedi galiba yumurta takibi yapacaklar çünkü çatlatma iğnesi de vuracaklar diye biliyorum. Reglime bi kaç gün kaldı bakalım nasıl olacak
YaaUmarım güzel geçer süreç yavruna kavuşursun![]()
Merhaba İnşaallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız hepimiz. Kocaeli’nde ilaçları özellikle çatlatma iğnesini nerden temin ettiniz bir türlü bulamıyorum o ilacı2 asilamadan sonra tup bebek raporu veriyorlar benim gittigim hastanede. Zaten tup bebek yaptiktan sonra rapor vermenin ne anlami var ki rapor olunca tedavi uyguna geliyor.
Kocaeli Universitesi Egt ve Ars Hast. benim
Gittigim yer.
Merhaba. Cok tesekkurler.Uskudardan aldim. Gülen eczanesiMerhaba İnşaallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız hepimiz. Kocaeli’nde ilaçları özellikle çatlatma iğnesini nerden temin ettiniz bir türlü bulamıyorum o ilacı
Çok ama çok teşekkür ederim. İnşaallah hala ellerinde vardır. Allah razı olsun sizden İnşaallah hayırlısı ile alırsınız yavrunuzu kucağınızaMerhaba. Cok tesekkurler.Uskudardan aldim. Gülen eczanesi
Birde siz sadece çatlatma iğnesi mi aldınız çoğu eczane tüp bebek ilaçları olan hastalara satıyor diğerlerine yok diyor İnşaallah öyle olmazMerhaba. Cok tesekkurler.Uskudardan aldim. Gülen eczanesi
Cok tesekkurler insallah hepimiz kavusuruzÇok ama çok teşekkür ederim. İnşaallah hala ellerinde vardır. Allah razı olsun sizden İnşaallah hayırlısı ile alırsınız yavrunuzu kucağınıza
Ben topluca tum ilaclarimi ordan aldim ama ekstra ucretli olarak ovitrelle de aldim fazladan vardi ellerinde. Ben henuz transfer olmadim sonucuma gore elimdeki ilaclari verecegim. Siz ne zaman asilama olacaksiniz? Ovitrelle var elimde fazla ama tedavim devam ettigi icin veremiyorum. Sonuca gore size vereyim ayni sehirdeyiz zatenBirde siz sadece çatlatma iğnesi mi aldınız çoğu eczane tüp bebek ilaçları olan hastalara satıyor diğerlerine yok diyor İnşaallah öyle olmaz
Mayıs 15-16 gibi daha bir ay var umarım olumlu sonuçların tedaviniz bizede umut olursunuz ne zaman almıştınız acaba ilaçlarıBen topluca tum ilaclarimi ordan aldim ama ekstra ucretli olarak ovitrelle de aldim fazladan vardi ellerinde. Ben henuz transfer olmadim sonucuma gore elimdeki ilaclari verecegim. Siz ne zaman asilama olacaksiniz? Ovitrelle var elimde fazla ama tedavim devam ettigi icin veremiyorum. Sonuca gore size vereyim ayni sehirdeyiz zaten
Yetisebilir belki o zaman. Ocakta aldim tarihleri var bayagi daha. Olumlu sonuc alirsam ovitrelleleri size vereyim. TransferimMayıs 15-16 gibi daha bir ay var umarım olumlu sonuçların tedaviniz bizede umut olursunuz ne zaman almıştınız acaba ilaçları
İlaçları gönderemezseniz bile İnşaallah hayırlı haberlerinizi verirsiniz her şey için çok teşekkür ederimYetisebilir belki o zaman. Ocakta aldim tarihleri var bayagi daha. Olumlu sonuc alirsam ovitrelleleri size vereyim. Transferim
Persembe
Teşekkür ederim sizin icin de hayirlisi insallahİlaçları gönderemezseniz bile İnşaallah hayırlı haberlerinizi verirsiniz her şey için çok teşekkür ederim![]()
İyi günler bugün sanırsam transferiniz olacaktı. İnşaallah çok güzel kolay geçmiştir. En yakın zamanda da Allah’ın en hayırlısını kolay kıldığı hayırlı haberi öğrenirsiniz kendinize de bize de umut olursunuzYetisebilir belki o zaman. Ocakta aldim tarihleri var bayagi daha. Olumlu sonuc alirsam ovitrelleleri size vereyim. Transferim
Persembe
Cok tesekkur ederim ne kadar naziksinizİyi günler bugün sanırsam transferiniz olacaktı. İnşaallah çok güzel kolay geçmiştir. En yakın zamanda da Allah’ın en hayırlısını kolay kıldığı hayırlı haberi öğrenirsiniz kendinize de bize de umut olursunuz![]()