Aşılama Aşılama için doktor tavsiyesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

CANSU_26

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
2.929
85
358
Ankara
mrb kızlar ozellıkle ankaradan olan arkadaşlardan yardım ıstıyorum.aşılama yaptırmak ıstıyorum .son doktorum asılama dedı ama muayehane 1000 tl ıstedı artı raporda cıkaramıyorum ılac parasıda ben oduycem kısacası doktorumdanda sogudum .benım ısteıgım hem hastanede hem ozel muayehanesı olan ıyı bırdoktor tavsıyenız varsa cok memnun kalıcam.

ozell hastanede olabılır.ama ılgılı ve bılınlı bıdoktor lazım,bu doktorumda uzman ama tam bı para duskunu tedavıye baslamadan 500 tl aldı sızcede sacma dglmı?

Benim doktorum Medicana hastanesinden Faruk Abike. Kendisi profesör. Ben emekli sandığına mensubum. Muayene başı 170 tl, on gün içinde gittiğiniz kontroller de ücretsiz. Aşılama ücreti ne kadardır bilmiyorum tabi. Biz daha aşılamaya geçmedik. Tavsiye ederim

mrblar goncela suan ne asamadasın.???

doktorun ınfertılıte uzmanımı??

canım bende ankaradayım
neden papor olmuyor anlamadım
kadın mı erkek sorunumu ona göre bir dr önerebilirm

arkadasım ben de ankaradayım doktorum docent ve gayet iyi şimdilik bi aksilik yaşamadık,muayene ücreti 180 tl ,1 ay boyunca ki gitmrlrde de para almıyolar,ama hastane anlaşması var mı tam bilmiyorum?tabi iğneler ,ilaçlar,testler falan hep dışardan alınıo böyle olunca o da biraz masraflı yapıyo..

Kızlarrrrr ankarada olannn canımm arkadaslarımmm tavsıyelerınızı beklıyroum.yasadıklarınızıda.gelın burda paylaşalaımm

canım bende ankaradayım
neden papor olmuyor anlamadım
kadın mı erkek sorunumu ona göre bir dr önerebilirm

canım ıkımızdede sorunnn yokmuşşşşş...
Ozel muayehane gdııyodumm ama oa cok tuzlu gelmeye basladı yanı bı faydasını gormedım halde paravermekte ınsanın zoruna gıdıyooo(2:
Adam gıbı bı doktor arıyorummm

ya kımse yokmuuu bısı yazıcakkkkk.....

hadı kızlarrrr onerıler beklıyorumm

konunuz ilgili bölüme taşınmıştır..

mrb kızlarr yıne benım actım konuya kımse bısıcıkler yazmamışş((

küsüyorum artık sıze((

hıcmı ankarada gıttıgı doktordan memnun kalana rkadaş yokk

hayret dogrusu ben olsam hemen yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…