Aşılama asilama icin erkenmi?????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

narin_yarim

allahim sen bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
179
2
316
ben 10 aydir evliyim gec yumurtlama yasiyorum her ay 26.gun bunun disinda bir sorunum yok esimdede her sey normal. dr.um pko teshisi koydu klomen tedavisi uygulayacak ama ben zaten yumurtluyorum bu ay asilama yaptirmayi dusunuyorum dr. henuz fikrimi soyleyemedim umarim olumlu karsilar lutfen yorumlarinizi bekliyorum benim icin cok onemli

slm nasıl geç yumurtluyorsun adetinin 14 günü yumurtlama başlar sende ne zaman başlıyor adetlerin geciktiği için 26 günde mi yumurtluyorsun eğer öyleyse aşılaman yumurlarının çatladığı gün yapılıyor bi gün önceden çatlatma iğnesi vuruluyorsun zaten doktorun söyler ama şansımız çok düşük bende çaramba 3 aşılamayı yaptırıcam hiç umudum yok artık aşılamadan yana doktor 3 kez yapalım dedi bakalım görücez

canım bendede pko var bende aşılamayla hamile kaldım ama dr direk aşılama yapmayabilir önce hap tedavisi sonra rahim filmi ve en son aşılama yani dr lar bu şekildegidiyor genelde banada bu şekilde oldu hapla olmadı rahim filmide temiz çıktı ve en son iğneli aşılamayla tuttu çok şükür...çünkü tüplerin tıkalıysa aşılamanın bi faydası yok o yüzden önce rahim filmi ister...

evt doğru bende 1yıl tedavi gördüm ilaç kulandım filmi çektirdim tüpler açık ama olmadısonra doktor aşılama yapalım dedi 2 aşılama yaptırdım tutmadı çarşamba 3 yaptırıcam olmazsa son çare tüp bebek senin kaçıncı aşılamada tutu ne güzel darısı benim başıma kendine dikkat et benimde bir buçuk yıl oldu uğraşıyorum

canlarim once cavabiniz icin cok tesekkur ederim benim rahim filmim cekildi tupler acik ama dr. asilamadan hic bahsetmedi ben kendim istiyorum artik. belkide aceleci davraniyorum bilmemki. ama seni tebrik ederim simdi hamilemisin yoksa artik bebisin kollarinda?? allah anali babali buyutsun insalla

deryacim sen ilk asilamayi ne zaman yaptin insallah bu seferki tutar caim tanrim ne senin ne benim nede kimsenin kucagini bos birakmasin buyuk allahim. sizde sorun kimde ?

canım ilkini kasım ikincisini aralıkta yaptırdım ocakta dinlen dedi yarın 3 aşılamayı yaptırıcam benim doktoruma geçen yıl nisan ayında doktora gitmeye başladım 8 ay sonra doktor aşılama dedi kasımda başladım aşılamaya sen 10 aylık evlisin aslında ben 3 yıl oldu son 1 yıldır istiyoruz bebiş senin acele etmene gerek yok aslında ama doktora sen ne kadar zamandan beri gidiyorsun mutlaka git sürekli zaten doktor söyler sana doğru zamanı artık tutmasa direk tüp bebek ben infertilite gurubundayım herşey normal ama bebiş olmuyor yani sebebi bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…