- 6 Eylül 2023
- 83
- 14
- 8
- Konu Sahibi dertsizinsanyok
-
Pardon subat 2023 den beri deniyoruz..Arkadaşlar selam 2022 mart ayında bir düşük, düşükten 6 ay sonrada dış gebelik öyküm var. Tek tüpüm ameliyatla alındı sadece sağ tüp var hsg sonucu temiz. Subat 2024 itibariyle bebek deniyoruz ama spontane olmadı henüz, doktor olma ihtimali var kafanı rahatlat diyor ama her ay beklentiye girmek yoruyor. Sizce aşılama denesem mi bu ay. Başarı oranı hakkında yorumlarınız varmı. Aşılamada ilk denemede hamile kalann varmı, önerileriniz nelerdir. Sevgiyle kalın
Aşılamada başarı oranı çok düşük. Tüp bebekte başarı oranı daha yüksek. 2aşılama yapmış negatifleri görmüş biri olarak söylüyorum.Arkadaşlar selam 2022 mart ayında bir düşük, düşükten 6 ay sonrada dış gebelik öyküm var. Tek tüpüm ameliyatla alındı sadece sağ tüp var hsg sonucu temiz. Subat 2024 itibariyle bebek deniyoruz ama spontane olmadı henüz, doktor olma ihtimali var kafanı rahatlat diyor ama her ay beklentiye girmek yoruyor. Sizce aşılama denesem mi bu ay. Başarı oranı hakkında yorumlarınız varmı. Aşılamada ilk denemede hamile kalann varmı, önerileriniz nelerdir. Sevgiyle kalın
Ben de şubattan beri deniyorum, 1 düşüğüm var. Ancak 3-4 ay düzgün ilişkim oldu eşimin işi nedeniyle malesef sürekli deneyemiyoruz. Ovulasyon testi ile takip edip o dönemlerde deniyorum yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum. Ben kendi adıma denersem ilk aşılama denerim, tüp bebegin birçok aşaması var. Aşılama da daha az ilaç kullanılıyor en azından 1 kere deneyebilirsinizArkadaşlar selam 2022 mart ayında bir düşük, düşükten 6 ay sonrada dış gebelik öyküm var. Tek tüpüm ameliyatla alındı sadece sağ tüp var hsg sonucu temiz. Subat 2024 itibariyle bebek deniyoruz ama spontane olmadı henüz, doktor olma ihtimali var kafanı rahatlat diyor ama her ay beklentiye girmek yoruyor. Sizce aşılama denesem mi bu ay. Başarı oranı hakkında yorumlarınız varmı. Aşılamada ilk denemede hamile kalann varmı, önerileriniz nelerdir. Sevgiyle kalın
suan nasıl bır tedavı dusunuyorsunuz..Ben Ağustos ayında yaptırdım aşılama benim tek tüpüm tikaliydi maalesef olmadı. Ama dene bı kere içinde kalmasın belki seninki tutar bu işler nasip kısmet belli olmaz.
evet basarı oranı dusuk ama tüp bebek tedavısınden once denemeye deger dımı. cok korkuyorum.Aşılamada başarı oranı çok düşük. Tüp bebekte başarı oranı daha yüksek. 2aşılama yapmış negatifleri görmüş biri olarak söylüyorum.
evet haklısınız tup bebektedavısınden once asılama denemekte fayda varBen de şubattan beri deniyorum, 1 düşüğüm var. Ancak 3-4 ay düzgün ilişkim oldu eşimin işi nedeniyle malesef sürekli deneyemiyoruz. Ovulasyon testi ile takip edip o dönemlerde deniyorum yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum. Ben kendi adıma denersem ilk aşılama denerim, tüp bebegin birçok aşaması var. Aşılama da daha az ilaç kullanılıyor en azından 1 kere deneyebilirsiniz
Şuan tüpü açtırdım beklemedeyim başka hiçbir sorun yoktu zaten ikimizde,de olmassa son çare tüpbebek kaldı.suan nasıl bır tedavı dusunuyorsunuz..
asılama sonrası agrı sızı oldu mu sızde ?
Çok azcik âdet sancısı gibi bir ağrı oldu işlem sırasında geçti hemen sonra ağrı sızı olmadı hiç.suan nasıl bır tedavı dusunuyorsunuz..
asılama sonrası agrı sızı oldu mu sızde ?
Ertesı gun ıs bası yapabılırım yani. masabası ıste calısıyorum..Çok azcik âdet sancısı gibi bir ağrı oldu işlem sırasında geçti hemen sonra ağrı sızı olmadı hiç.
Evet doktor bana sadece bu gün dinlen yarın normal hayatına devam et isterse denize bile gir demiştiErtesı gun ıs bası yapabılırım yani. masabası ıste calısıyorum..
Merhaba, sürecınız nasıl devam edıyor? ben asılama yaptım tutmadı. amh degerım 0.99 cıktı. tüp bebek merkezıne basvuracagım..Evet doktor bana sadece bu gün dinlen yarın normal hayatına devam et isterse denize bile gir demişti
Ben Ağustos ayında yaptırdım canım şimdi değil benimde tutmadı.Merhaba, sürecınız nasıl devam edıyor? ben asılama yaptım tutmadı. amh degerım 0.99 cıktı. tüp bebek merkezıne basvuracagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?