• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama için ovitrella ve gonal arayanlar için fırsat

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

badem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
153
1
46
İstanbul
herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. şu an bebeğim 2 aylık. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara aldığım fiyattan fişiyle birlikte vererek yardımcı olmak istiyorum.
çünkü raporsuz, indirimsiz olarak bu ilaçları almak çok çok zor.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.

son kullanma tarihleri:
ovitrelle SATILDI
gonal 1 tanesi SATILDI
GONAL 2 tanesi 04/2013

mesaj atamayan uyeler atakoy@turk.net mail adresimden iletisime gecebilirler.

Eklentiler

• $09022012148.webp
    $09022012148.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 576
Son düzenleme:
herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. şu an bebeğim 2 aylık. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara aldığım fiyattan fişiyle birlikte vererek yardımcı olmak istiyorum.
çünkü raporsuz, indirimsiz olarak bu ilaçları almak çok çok zor.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.

son kullanma tarihleri:
ovitrelle 10/2012
gonal 1 tanesi 08/2012, 2 tanesi de 04/2013

mesaj atamayan uyeler atakoy@turk.net mail adresimden iletisime gecebilirler.

bademmmm:3::3::3::3::3::3::3:
ne haberrrr....

arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt

arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt
özelden yazamıyorum bana buradan yardımcı olursanız sevinirim menagona ihtiyacım var cvp verirseniz sevinirim

özelden yazamıyom....şu anda gonal f kullanmaya başladım...ama lazım olabilir...fiyatı ne kadardır.....

Back
X