Aşılama Aşılama için Yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

caprediem86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
302
169
53
37
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2.5 yıldan beri bebek istiyoruz hiç gebelik oluşmadı eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerlerinde düzelme oldu çok şükür. Bizim için büyük üzüntü oluyor yinede Rabbimizden ümidimizi kesmiyoruz. İstanbulda Prof.Nilgün hanım var ilk aşılamamızı kendisinde yaptırmayı düşünüyoruz nasip olursa doktoru tanıyanınız var mı ? Doktoru aradık randevu için muayne için çağırdı bizim daha önce gittiğimiz doktor adetin 2.gününde çağırıyordu ve 10.gününde kontrol için gidiyordum.Adetime daha var aranızda tercübeli arkadaşlarım yardımcı olabilirlermi sizce adetin 2.gününemi denk getireyim

İlk aşılama ile ikizlerim oldu denemekte fayda var. Hem maliyeti az hem kolay bi işlem
Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyiz
Acaba ben aşılama yaptirdim tutmadı çok hareketiydim temizlik falan yaptim ondanmi tutmadı sizce

Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyiz
Acaba ben aşılama yaptirdim tutmadı çok hareketiydim temizlik falan yaptim ondanmi tutmadı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…