- Emoji Skoru
- 169
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi caprediem86
-
Fakat ben adet olmadım 10 gün var muayne için çağırdı. Tahlil felâhmı isteyecek acaba5. Gün iğne vurulmaya başlamıştım.
Tüp bebek masrafları maalesef bütçeyi aşıyor ona son care olarak bakıyorum.Aşılama hiç denemedik en azından 2 tane denemek istiyorumAşılama yerine direkt tüp bebek tedavisi daha garanti olmaz mı
Hayırlı olsun inşallah bebeğinize sağ salim kavuşursunuzTüp bebek masrafları maalesef bütçeyi aşıyor ona son care olarak bakıyorum.Aşılama hiç denemedik en azından 2 tane denemek istiyorum
İlk aşılama ile ikizlerim olduAşılama yerine direkt tüp bebek tedavisi daha garanti olmaz mı
Olabilir ona göre adetin şu günü gel diyebilirFakat ben adet olmadım 10 gün var muayne için çağırdı. Tahlil felâhmı isteyecek acaba
Allah razı olsun isteyen herkese Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun inşallah bebeğinize sağ salim kavuşursunuz
Allah hayırlı uzun ömürler versin İstanbuldamı yaptırdınızİlk aşılama ile ikizlerim oldudenemekte fayda var. Hem maliyeti az hem kolay bi işlem
Yok Eskişehir’de devlet hastanesinde. Bence özele gerek yok iyi bi doktora denk gelirsenizAllah hayırlı uzun ömürler versin İstanbuldamı yaptırdınız
Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyizİlk aşılama ile ikizlerim oldudenemekte fayda var. Hem maliyeti az hem kolay bi işlem
Yok Eskişehir’de devlet hastanesinde. Bence özele gerek yok iyi bi doktora denk gelirseniz
Bende eskisehirdeyim hangi doktorYok Eskişehir’de devlet hastanesinde. Bence özele gerek yok iyi bi doktora denk gelirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?