Aşılama Aşılama için yumurtam büyümedi :(((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar benimde ocak başında umutla tedaviye başladım 5 iğne kullandım doktorum baktı çok yumurta gelişmiş fazla gelişmesin ilacın dozunu düşürelim dedi yarıya düşürdük 3 gün sonra fazla gelişmediğini gördü ama yinede ilacın dozunu yükseltmedi sonrada rahim duvarım kalınlaştığı halde yumurtalar fazla gelişmediği için aşılamam iptal oldu 2 gün sonrada sancılı kanamam başladı çok erken gelmişti hüsrandı benim için ilk denememdi ve son denemem olacak herhalde bundan sonra aşılama denemk istemiyorum tüp bebek deneriz herhalde.
birde burda dr kaan aydosun çok bahsetiyorlardı araştırdık bizde erkek morfoloji problemi var ilaç verip düzeltebiliyormuş bazı problemleri bizde bi umut gittik 6 ay ilaç tedavisinden sonra normal yolla hamişle kalamazsam tüp bebek yaptıracağız.
çok zorlu dönemlerden geçiyoruz bazen tedavinin yarım kalması doktordanda kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünüyorum tabi herzaman böyle olmayada biliyor...

Bende çook uzun zamanlar harcama taraftarı değilim açıkcası..
Bi kere aşılama deniycem daha sonrasında tüp bebk :S

merhaba kızlar benimde ocak başında umutla tedaviye başladım 5 iğne kullandım doktorum baktı çok yumurta gelişmiş fazla gelişmesin ilacın dozunu düşürelim dedi yarıya düşürdük 3 gün sonra fazla gelişmediğini gördü ama yinede ilacın dozunu yükseltmedi sonrada rahim duvarım kalınlaştığı halde yumurtalar fazla gelişmediği için aşılamam iptal oldu 2 gün sonrada sancılı kanamam başladı çok erken gelmişti hüsrandı benim için ilk denememdi ve son denemem olacak herhalde bundan sonra aşılama denemk istemiyorum tüp bebek deneriz herhalde.
birde burda dr kaan aydosun çok bahsetiyorlardı araştırdık bizde erkek morfoloji problemi var ilaç verip düzeltebiliyormuş bazı problemleri bizde bi umut gittik 6 ay ilaç tedavisinden sonra normal yolla hamişle kalamazsam tüp bebek yaptıracağız.
çok zorlu dönemlerden geçiyoruz bazen tedavinin yarım kalması doktordanda kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünüyorum tabi herzaman böyle olmayada biliyor...

canım üzülme bende 3 defa aşılama için tedavi oldum yumurtalarım büyümedi iptal diyerek geçti günler şu anda gonalf iğneyle yumurtalarım büyüdü dr söyle iğne ile büyütün

Son düzenleme:
Bende çook uzun zamanlar harcama taraftarı değilim açıkcası..
Bi kere aşılama deniycem daha sonrasında tüp bebk :S

fazla problem yoksa ve tutma ümidi varsa dene allahın takdiri birde olmayınca olmuyor aşılama tüp bebek ne denersen dene zamanı kararlıyor inşallah hepimizin yakın zamanı kararlamıştırda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

canım üzülme bende 3 defa aşılama için tedavi oldum yumurtalarım büyümedi iptal diyerek geçti günler şu anda gonalf iğneyle yumurtalarım büyüdü dr söyle iğne ile büyütün

ay canım nasıl dayandın ben 3 defa deneyemezdim 1 - 2 belki yapar 3 yaptırmazdım. bizim iğneyle olmuştu zaten canım kalçadan iğne vuruldum 5 gün çok fazla yumurta oluşmuş büyüklüğüde 13mm sonra ilaç değişikliği yaptı onuda göbekten vurdum dr ilaç dozunuda düşürdü onlarda anca 15 ulaştı rahimde kalınlaştığı için tedavi sona erdi malesef doktorum senin çabuk uyarılıyor yumurtalıuk rezervi çok iyi bundan sonrakinde az dozla başlayıp sonradan dozu yükselticez dedi ama bıraktık 2. denemedik.

Kızlarr merebaa
bu ay bi tane yumurtam gelişti ve kendiliğinden de çatladı.. Aşılamam yapıldı şimdi sabırsızlıkla bekliyorum aslında çok umutluydum ama şimdi biraz bakındım tek yumurta olduğu için ihtimal düşüyormuş.. Canım ben klomene bu ay cevap verdim doktorum iğneye sonra geçelim o ilaca göre biraz daha ağır bi tedavi diyo :S ALLAH gönlümüze göre versin inşallah

:59:
Selam arkadaşlar
moralim inanılmaz bozuk ve bana yardım etmenizi rica edicem.. Ben bu ay aşılama yaptırıcaktım
günde 2 tane klomen kullandım ve glukopahe kullanıyorum ama adetim 15 .günü olmasına rağmen yumurtam 9 mm miş ve bu ay aşılama yapamayız dedi.. moralim çok bozuk yetersiz gelmiş klomen ama
arkadaşlar çok korkuyorum ilaçla bile yumurtalarım büyümüyo :((((
Benim durumumda olan varmı:59:

seninle aynı ilaçları aynı dozda kullandım fakat benimde yumurtalarımın büyüklüğü 8 mm geçmemiş çok korkuyorum ümitsizliğe kapılıyorum

kızlar bu süreçte zaten yeterince zorluk yaşıyoruz eğer umutsuzda davranırsak daha çok yıpranırız.o yüzden kimse umudunu kaybetmesin

Ayni sorun bendede var yumurtaliklar bugun 8 gunu hala kucuk en buyugu 12 bir suru 8 9 7 gibi dedi persembeye kadar ilacin dozunu yukseltti bakalim yumurtaliklarda ne kadar buyume olacak:(( rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kızlar 2.aşılama sürecindeyim.3 marttan beri iğne kullanıyorum tek yumurta oluştu o da büyümedi bugün öğleden sonra gene kontrolüm var bakalım nolacak.

:59:
Selam arkadaşlar
moralim inanılmaz bozuk ve bana yardım etmenizi rica edicem.. Ben bu ay aşılama yaptırıcaktım
günde 2 tane klomen kullandım ve glukopahe kullanıyorum ama adetim 15 .günü olmasına rağmen yumurtam 9 mm miş ve bu ay aşılama yapamayız dedi.. moralim çok bozuk yetersiz gelmiş klomen ama
arkadaşlar çok korkuyorum ilaçla bile yumurtalarım büyümüyo :((((
Benim durumumda olan varmı:59:

moralini bozma ilaçlarla benimde yumurtam büyümedi ama iğnelerle süper büyüyor dr un iğne kullandırmıyormu??

Back
X