merhaba kızlar benimde ocak başında umutla tedaviye başladım 5 iğne kullandım doktorum baktı çok yumurta gelişmiş fazla gelişmesin ilacın dozunu düşürelim dedi yarıya düşürdük 3 gün sonra fazla gelişmediğini gördü ama yinede ilacın dozunu yükseltmedi sonrada rahim duvarım kalınlaştığı halde yumurtalar fazla gelişmediği için aşılamam iptal oldu 2 gün sonrada sancılı kanamam başladı çok erken gelmişti hüsrandı benim için ilk denememdi ve son denemem olacak herhalde bundan sonra aşılama denemk istemiyorum tüp bebek deneriz herhalde.
birde burda dr kaan aydosun çok bahsetiyorlardı araştırdık bizde erkek morfoloji problemi var ilaç verip düzeltebiliyormuş bazı problemleri bizde bi umut gittik 6 ay ilaç tedavisinden sonra normal yolla hamişle kalamazsam tüp bebek yaptıracağız.
çok zorlu dönemlerden geçiyoruz bazen tedavinin yarım kalması doktordanda kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünüyorum tabi herzaman böyle olmayada biliyor...
birde burda dr kaan aydosun çok bahsetiyorlardı araştırdık bizde erkek morfoloji problemi var ilaç verip düzeltebiliyormuş bazı problemleri bizde bi umut gittik 6 ay ilaç tedavisinden sonra normal yolla hamişle kalamazsam tüp bebek yaptıracağız.
çok zorlu dönemlerden geçiyoruz bazen tedavinin yarım kalması doktordanda kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünüyorum tabi herzaman böyle olmayada biliyor...