- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sardunyayaa
-
75 Lik 6 gün yetiyo canımBilen yokmu ya :/
dogru yani yanlislik yok :)75 Lik 6 gün yetiyo canım
evet ikinci kontrolüne kdr 75 yapmaya devam et canımdogru yani yanlislik yok :)
Ama 2.kontrolde ztn catlatma ignesi vurucak yani iki gun snra gel asilama yapalim dicek. Olmamissa yumurta ilaci artirirmi yanievet ikinci kontrolüne kdr 75 yapmaya devam et canım
Keşke öyle kolay olsa.2. kontrolde çatlatma iğnesi ne karar vermek için yumurtanın istenen seviyeye gelmesi lazım.Ama 2.kontrolde ztn catlatma ignesi vurucak yani iki gun snra gel asilama yapalim dicek. Olmamissa yumurta ilaci artirirmi yani
hayır canım önce yumurta büyüklüğüne bakıcak. istedikleri gibi gelişmemişse ya aynı doz devam eder ya da doz arttırır.Ben adetimin 22. günü aşılama olabilmiştim ancak. O zaman yumurta istenilen büyüklüğe gelmiştiAma 2.kontrolde ztn catlatma ignesi vurucak yani iki gun snra gel asilama yapalim dicek. Olmamissa yumurta ilaci artirirmi yani
Doğru canım. Yumurtaların çabuk büyürse dozu artırmaz. Benim 13. gün aşılama oldu süreç sadece 10 gün sürdüdogru yani yanlislik yok :)
Himm ben oyle zannediyordum malum acemilik doktorda sanki oyle dedi gibi geliyor.. birde eger cumartesj igneyi vursa 36 saat sonra asilama yapma gerekiyor ogunde pazara geliyor nasil olacak pazartesi gitsek gec olucak onasil olur biliyormusunuz??Keşke öyle kolay olsa.2. kontrolde çatlatma iğnesi ne karar vermek için yumurtanın istenen seviyeye gelmesi lazım.
bu tarz ilaçlarda kutuda yazan içerikten fazla cıkıyor bildiğim kadarı ıleDoktorum gonal f 450 verdi 75 lik le baslicaz dedi ama hergun 75lik doz anladim ben burdada gun gun atttigini gordum dozlarin benmo yanlis anladimki.. birde tupte ilac cook az yani 75 lik yapsam dort gune anca yeter.. hergu ayni doz kullanilir degilmi illa artmasimi lazim?
cumartesi akşam veya gece yaptığın zaman pazartesi yapılır aşılaman.mesela akşam 22.00 da çatlatma iğneni yapınca pazartesi sabah 10 da aşılama yapılır.Himm ben oyle zannediyordum malum acemilik doktorda sanki oyle dedi gibi geliyor.. birde eger cumartesj igneyi vursa 36 saat sonra asilama yapma gerekiyor ogunde pazara geliyor nasil olacak pazartesi gitsek gec olucak onasil olur biliyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?