Aşılama Asilama ilac dozu?bakarmisiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sardunyayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
609
369
33
35
Doktorum gonal f 450 verdi 75 lik le baslicaz dedi ama hergun 75lik doz anladim ben burdada gun gun atttigini gordum dozlarin benmo yanlis anladimki.. birde tupte ilac cook az yani 75 lik yapsam dort gune anca yeter.. hergu ayni doz kullanilir degilmi illa artmasimi lazim?

Bende 75 ile basladim gec cevap veriyor yumurtam 3.kutum bitmek üzere 18.gundeyim hala devam ediyorum once 100 sonra 112.5 cikti dozum kevgire döndum :)

Ama 2.kontrolde ztn catlatma ignesi vurucak yani iki gun snra gel asilama yapalim dicek. Olmamissa yumurta ilaci artirirmi yani
hayır canım önce yumurta büyüklüğüne bakıcak. istedikleri gibi gelişmemişse ya aynı doz devam eder ya da doz arttırır.Ben adetimin 22. günü aşılama olabilmiştim ancak. O zaman yumurta istenilen büyüklüğe gelmişti

Keşke öyle kolay olsa.2. kontrolde çatlatma iğnesi ne karar vermek için yumurtanın istenen seviyeye gelmesi lazım.
Himm ben oyle zannediyordum malum acemilik doktorda sanki oyle dedi gibi geliyor.. birde eger cumartesj igneyi vursa 36 saat sonra asilama yapma gerekiyor ogunde pazara geliyor nasil olacak pazartesi gitsek gec olucak onasil olur biliyormusunuz??

Doktorum gonal f 450 verdi 75 lik le baslicaz dedi ama hergun 75lik doz anladim ben burdada gun gun atttigini gordum dozlarin benmo yanlis anladimki.. birde tupte ilac cook az yani 75 lik yapsam dort gune anca yeter.. hergu ayni doz kullanilir degilmi illa artmasimi lazim?
bu tarz ilaçlarda kutuda yazan içerikten fazla cıkıyor bildiğim kadarı ıle

bana da puregon vermıslerdi 300 luk
ama ben 350 lik vuruldum o kutudan 7 gun-50 mg

Himm ben oyle zannediyordum malum acemilik doktorda sanki oyle dedi gibi geliyor.. birde eger cumartesj igneyi vursa 36 saat sonra asilama yapma gerekiyor ogunde pazara geliyor nasil olacak pazartesi gitsek gec olucak onasil olur biliyormusunuz??
cumartesi akşam veya gece yaptığın zaman pazartesi yapılır aşılaman.mesela akşam 22.00 da çatlatma iğneni yapınca pazartesi sabah 10 da aşılama yapılır.

Back
X