• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ilaçlarının etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi elimu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elimu

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
235
219
658
Hocam merhaba, polikistik over hastasıyım, 2yıldır çocuğum olmuyor. 3 defa klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum, yumurtam çatladı ancak ikisinde gebelik oluşmadı ve biri kimyasal gebelikte kaldı. Şimdi ise aşılamaya geçmek istiyorum ancak, göğüsümde kistler oluştu. 3 mm ve 6 mm çapında 3 tane kist. Herhangi bir tehlike görülmedi şuan. Takipteyim ancak aşılamada kullanılan ilaçlar bu kistlere etki eder mi? Kötüye çevirebilir mi? Korkuyorum açıkcası. Aşılama yaptırabilir miyim?

Hocam merhaba, polikistik over hastasıyım, 2yıldır çocuğum olmuyor. 3 defa klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum, yumurtam çatladı ancak ikisinde gebelik oluşmadı ve biri kimyasal gebelikte kaldı. Şimdi ise aşılamaya geçmek istiyorum ancak, göğüsümde kistler oluştu. 3 mm ve 6 mm çapında 3 tane kist. Herhangi bir tehlike görülmedi şuan. Takipteyim ancak aşılamada kullanılan ilaçlar bu kistlere etki eder mi? Kötüye çevirebilir mi? Korkuyorum açıkcası. Aşılama yaptırabilir miyim?
Merhabalar : Geniş serıde yapılan calısmalarda mevcut bılgıler: bu ılacların aynı ayda vucuttan atıldıkları ve meme uzerıne olumsuz etkı yapmadıkları yonunde . Sızın durumunuzda 3 kez yumurtlatma tedavısıne ragmen saglıklı gebelık elde edılememıs olması nedenı ıle size daha yuksek gebelık oranı verecek tüp bebek tedavısı faydalı bır yol olucaktır. (Aşılamanın basarı sansı yuksek degıldır.)Daha detay bilgi ve sorularınız için 0533 580 14 81 nolu telefondan aramanız halınde bıze ulasmanız mumkun olucaktır.Bol şans dılerım.

Back