- 6 Mayıs 2021
- 36
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ccaannssuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kanama var normal mi ki hastahneye gideceğim ama akşama dgru ancaBence var
Kanama ne zaman olduAma kanama var normal mi ki hastahneye gideceğim ama akşama dgru anca
Kimyasal gebelik miydi acaba onda da yanıltıcı oluyor böyleTesti yaptıktan hemen sonra oldu hala da devam ediyor reglimi aceba
Geçmiş olsun ne oldu durumunuz kanama devam ediyor muVallahi hiç bilmiyorum canım eşimin işten gelmesini bekliyorum kan thlili vericem bakalım net o zaman belli olur sanirim
Çok geçmiş olsun inşallah değerlerin bir anda fırlarda sevindirsin canım benimEvet devam diyor kan tahlili verdim beta HCG 15.01 çıktı şüpheli gebelik var büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi Dr Çarşamba tekrar kan verecegim
Amin canım ama doktor kimyasal gebelik dedi adet gordugun için gebelik olmaz dedi aceba değerlerim çıkar mı ki yinede bu şekilde olanlar oldumu ki hamileÇok geçmiş olsun inşallah değerlerin bir anda fırlarda sevindirsin canım benimAllah yar ve yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ki yazan olur inşallah ama yuotubede bu konuları yaşayanların çekmiş olduğu videolar var onlara bak istersen Rabbim şifasını versin inşaallah aminAmin canım ama doktor kimyasal gebelik dedi adet gordugun için gebelik olmaz dedi aceba değerlerim çıkar mı ki yinede bu şekilde olanlar oldumu ki hamile