aşılama ile gebe kalma sonrası zorunlu kürtaj

Canımm cok teşekkür ederim ins bi dahaki sene bebislerimizle kutlarız =) bence de korunma Allah ne yazdıysa onu yasiycaz o bebeğin yiyecek ekmegi varsa bu dünyada her türlü geliyo =) Allah gönlüne göre versin herseyi müjdeli haberini bekliyorum =)

merhaba arkadaşlar öncelikle çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum.2 buçuk yıllık evliliğimde bebek sahibi olamadım.sebepsiz gebe kalamama sonucu aşılama denemek istedik.rabbim izin verdi gebe kaldım allaha şükür.herşey yolundaydı ama son kontrolümde büyük heyecanla onu görmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik.başımızdan aşağı kaynar sular indi o an şok olduk.doktorum almamız gerekiyor dedi ve 10.hafta kürtaj ile alındı.kürtajdan sonraki 4.gün kanamam başladı 2 gün sürdü bitti.beni şuan neler bekliyor.adet olucakmıyım tekrar.bu kanamamı adet saylıyor yoksa kürtaj günümmü adet başlangıcı sayılıyor.herkes bundan sonra hemen gebe kalmak daha kolay diyor.bende hemen anne olmak istiyorum hayırlısıyla.ilişki yasağı ilk 15 gün ben bu yasaktan sonra hemen bebek düşünmeye başlasam olurmu.nolur yardım edin.benim yaşadıklarımı yaşayıp anne olan varsa lütfen yorumlarını bekliyorum.

CANIMMM çok geçmiş olsun,çook üzüldümm.....:50::50: bende aralık ayında kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum malesef.. Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzücü.. kürtaj sonrası gelen kanama adet değil ortalama 28-40 gün aralığında tekrar adet olman gerekli olmazsan dr. a gitmen gerekir...... ben malesef olamamıştım çünkü hormonlarım normale dönmemişti ilaç kullanmak zorunda kalmış 57. günde regl olmuştum..ama tabi bu bünye meselesi inşallah sen tam zamanında olursın... zaten kürtaj sonrası 15 gün sonra herhangi bi parça kalmış mı diye muayeneye mutlaka gitmelisin...eğer ilaç verdiyse dr. mutlaka kullan.. yeniden gebeliğe gelince 2-3 ay beklemelisin ben zaten adet olmak için 2 ay bekleyince doktorum çok uzatmadı regl gördüm bırakabilirsin dedi ben bi ay daha bekledim ev taşıma yüzünden... martta yeniden başladık denemelere ilk ay olmadı 2. ay hamile kaldım....... testler yapıldı vs. önlem amaçlı coraspine başlandı bu arada bunların çoğunluğunun sebebi kan pıhtılaşması çıkıyor..eğer yaptırabilirsen bunu yaptırmanı öneririm.... ben yaptıramadım çoğu hastane yapmıyor benim başka ile gitmem gerekliydi ama gidemedim zaten önce coraspin hatta dr. ile konuşup şimdi de sulandırıcı iğneye başladık... tabi bu durum herkes için geçerli değil araştırmk lazım.. bende çok üzülmüştüm Rabbim bekletmeden verdi inşallah bu defa sağlıkla kavuşurum bebeğime tek duam bu. Rabim en kısa zamanda sana da sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahhh:16::16::16:

Son düzenleme:
zuhalzerrin gebe kalmana çok sevindim canım hayırlısı olsun senin için inş.sağlıklı sıhhatli al kucağına yavrucağını darısı bize :( ben testi adetten sonra yaptırmam gerekiyomuş.şuan pek sağlıklı olmazmış sonuç olarak,yoksa bende beklemek istemiyorum ama çok fikir aldım sağlıkçılardan herkez bekle doktorun söylediği tarihte yaptır diyo.evet her hastanede olmuyo.özel hastanelerde çok pahalı.bende üniverstite hastanesinde yaptırcam.dediğini keşke önceden bilseydim bende alırdım balık yağı ile coraspirin alınıyomuş yeni duydum.ama nereden bilecezki böyle birşey olucağını..birde benim 20 gün oldu kürtaj olalı hala lekelenme sürüyo normalmi bilmiyorum.yukarıda okumuşşundur belki yasmin vermişti dr kanamamın kesilmesi için adet düzene girsin diye ama dokundu zehirledi beni ilaç bıraktık şuan ilaç kullanmıyorum yeni ilaçda vermedi ve lekelenme devam ediyor canım çok sıkılıyo:(.bizede dua et olurmu :( bizde üzüntümüzü sevince bırakalım rabbim duysun sesimizi bizim için hayırlı olan vakitte sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh......

kızlar kan ilacı,keçi boynuzu pekmezi,vitamin alıyorum ama zararı olurmu bilmiyorum.sağlıkçı tanıdık biri vardı önerisiyle kan ilacınıda ekledim.rahmim toparlanması için :( hayırlısı inşallah

Canim cok uzuldum insallah kisa zamanda tekrardan hamile kalirsin ... hepimiz icin dua ediyorum bizlerde anne olalim cok zor beklemek benim ikinci asilamam oldu ilki malesef tutmadi simdi ise bekliyorum adet gunumu...

canım tez zamanda inş bebegini eline alırsın bende ilk bebegim kürtaşla alındı doktor 3 ay bekle dedi ama ben 2 ay bekledim ve hemen hamile kaldım ama bende pıhtılaşma varmışbilmiyorum 2 bebegim daha düştükden sonra ögrendim şuan igneye başladım 10 haftalık hamileyim eşimden boşanıyorum bu bebek benim dayanagım olsun istiyorum elimden geleni yapıyorum doktora gittigimmde korkuyorum birşey olurdiye hayatı inş bebegimle beraber yükleniriz rabbim bubebgi bana bagışla tek dayanagım bir daha evlenmem tek şansım rabbim herkesin bebegini bagışlasın olmayanlarada hayırlı bebişler

Back
X