• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi beyaz karamel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 27 agustosta ılk asılamamı oldum bendede esımdede hıc bı sorun yok bugun asılamamın 11. gunu yanlıs crınıne jel kullanıyorum 2 3 gundur kasılarıma agrı gırıyo asılama sonrası ıstahım cok acıldı goguslerım de sıslık var ve dun 10. gunun de test yaptım 1,75 cıktı doktoruma sordum erken yapmıssın dedı arkadaslar cok streslıyım sızde basından gecen varsa olumlumu olur ???

canım ben 2 defa yaptım senin yaşadıklarını bende yaşadım ama bukadardüşünme aklından çikarmaya bak biliyorum merakla bekliyon ama stres yama hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitiftir

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 27 agustosta ılk asılamamı oldum bendede esımdede hıc bı sorun yok bugun asılamamın 11. gunu yanlıs crınıne jel kullanıyorum 2 3 gundur kasılarıma agrı gırıyo asılama sonrası ıstahım cok acıldı goguslerım de sıslık var ve dun 10. gunun de test yaptım 1,75 cıktı doktoruma sordum erken yapmıssın dedı arkadaslar cok streslıyım sızde basından gecen varsa olumlumu olur ???
bencede erken yaptırmışsın bende ilk aşılamamı 23 ağustosta yaptırmıştım ve 12 günü kan testi yaptırdım 0,05 çıktı kesinlikle negatifti yani seninkindede yok gibi ama yinede umut var bence keşeke 1-2 gün daha bekleyip öyle yaptırsaydın.Hamile olmayan bir insanda nıormal bir değer 0-5 arasıymış.Sen biraz daha bekle daha sonra test yaptır.

arkadaşım ben tarihe bekmadım sen bunu yazalı 5 günolmuş şimdi ne oldu sonuç nedir.

canim kusurabakma bilgisayarım bozuldu oyuzden giremedimkafamçokkarıştı sonuç tabiki negatif ben bidaha aşilamayla vakit harcamayacam dr değiştirecem yada tüp bebek olacak çünkü aaşilama yla zaman kaybedemem sen ne yaptın karar verdinmi aşılama için????????????????

güzelim benimde kafam çok karışık ama bu ay ara verdim. birde işi oluruna bıraktım artık. bir daha dr.a gidip gitmeme konusunda kararsızım.artık ne istediğimi bilmiyorum. an iyisi kendimi bu kadar yıpratmayı bırakıp elimdekine sıkı sıkıya sarılmak galiba:delphin::1no2:.sonuçta benim bir tane yavrum var.biliyosun 10 yaşında.allah ona uzun ömür versin. ne diyeyim artık bilmiyorum.

güzelim benimde kafam çok karışık ama bu ay ara verdim. birde işi oluruna bıraktım artık. bir daha dr.a gidip gitmeme konusunda kararsızım.artık ne istediğimi bilmiyorum. an iyisi kendimi bu kadar yıpratmayı bırakıp elimdekine sıkı sıkıya sarılmak galiba:delphin::1no2:.sonuçta benim bir tane yavrum var.biliyosun 10 yaşında.allah ona uzun ömür versin. ne diyeyim artık bilmiyorum.

slm canım uzun zamandır yazmıyom neler yaptın umarım senden iyi sonuçlar duyarım ben de şeker gb bi dr buldum bakalım bunlada aşilama yaptıracam ama diğer dr dan daha farklı bi yöntemle bide başima yara çikti onu n tedavisiyle uğrasıyom bakalım artık :uhm::emir_bebek::emir_bebek:

hihoyyytARKADASLAR 2.ASILAMAMI YAPTIRMISTIM VE SONUC OLUMLU CIKTI 13.GUNDE IDRARDA CIKTI VE SIMDI 7 HAFTALIK IKIZ HAMILEYIM IKISININDE KALBI ATIYOR COK SUKUR AAH BUTUN ISTEYENLERE VERSIN INS KAFANIZA TAKMAYIN BEN HIC TAKMADIM HIC UMUDUMDA YOKTU AMA OLUNCA OLUYO CANLARIMhihoyyythihoyyythihoyyyt

:nazar::nazar::nazar: ARKADAŞLAR 2.Cİ ASILAMAMI YAPTIRMISTIM VE SONUCU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM 13.GUNDE IDRARDAN BAKTIM SONUC POZITIFTI VE SIMDI 7 HAFTALIK IKIZ HAMILEYIM ALLAH INS BUTUN ISTEYENLERE NASIB ETSIN HIC KAFANIZA TAKMAYIN BEN HIC GUN HESAPLAMADIM AMA ALLAH NASIP EDINCE OLUYO
:nazar:hihoyyyt

:nazar::nazar::nazar: ARKADAŞLAR 2.Cİ ASILAMAMI YAPTIRMISTIM VE SONUCU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM 13.GUNDE IDRARDAN BAKTIM SONUC POZITIFTI VE SIMDI 7 HAFTALIK IKIZ HAMILEYIM ALLAH INS BUTUN ISTEYENLERE NASIB ETSIN HIC KAFANIZA TAKMAYIN BEN HIC GUN HESAPLAMADIM AMA ALLAH NASIP EDINCE OLUYO
ayy senın adına o kadar sevındımkı anlatamam gozlerım doldu aktı gıttı goz yaslarım inş saglıkla ılerler hamılelıgın Allah nazarlardan korusun baska varmıydı cocugun
kaydirigubbakcemile3:sm_cool::1hug:

:nazar::nazar:COK SAOL CANIM YOK BASKA COCUGUM ILK OLUCAK IKISIBIRADA COK SUKUR EVLIIK YILDONUMUMDE OGRENDIM HAMILDE OLDUGUMU :nazar::nazar:

:nazar::nazar:COK SAOL CANIM YOK BASKA COCUGUM ILK OLUCAK IKISIBIRADA COK SUKUR EVLIIK YILDONUMUMDE OGRENDIM HAMILDE OLDUGUMU :nazar::nazar:

birde ikiz he aşılamad ikiz olma şansı yüksekmi acaba neyse alahım yüzünü güldürmüş allah analı babalı büyütsün bizlerde dua et olurmu canım...

canım ıkız olma sansı yuksek degıl doktorum bıle sasırdı ve ben 41 kıo ıle hamıle kaldım 7 aydan sonra dogumu beklıyorum her turlu rısk var bırı dusebılır bıle ama allahımıns saglılı ıkısıde kucagıma aırım :nazar::nazar:

tebrikler canım.allah tamamına erdirsin.ben de aşılama oldum bu ay sonuç bekliyorum.adet olacak gibiyim.iştahım arttı.göğüsler sertleşti.ben dehapla denendi.sen de hap mı iğne mi hangisi kullanıldı.bir de hamilelik belirtilerin nelerdi canım.:teytey::teytey::teytey:

canım benım ıgne oldu belırtılrım ıse ılk asılamamda sancım ouyodu gaz cıkarınca gıdıyodu ama bunda gaz da cıkarsam sancım gıtmıyodu ıstahım arttı 13 gun bulantım ve bas donmem oldu ama cok hafıf karnım cok sıstı ıgneerden dolayı ama 10 gunden sonra normalde ınıyodu ınmedı bunlar dı canım :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar benımde ıkıncı asılamampazartesı tahlılım goguslerm çok hassas ılk gunlerde kasıklarım çok agrıdı 5. gunden sonra geçtı.bugun 7 gun ıkı gundur akşamları çıkartıyorum
çok heyecanlıyım ılkım dusuktu çok korkuyorum....

arkadaşlar bende aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı çok umutlandım dr. ara vermeden tekrar başlayalım dedi 2.aşılamada tutma şansı daha yüksek deniyor doğru mudur? çok da ümitlenmek istemiyorum offf sonrası hüsran oluyor. İnş Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli bebekler nasip etsin.

Back
X