Aşılama Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtiniz nelerdi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım değerim iki katından biraz fazla artmış 96 cikti bugün. Yani doktorumdan zaten memnun değildim bugün o da dedi zaten artık gelme uzak yoldan geliyorsun zaten diye. Yine de Allah razı olsun onun eliyle tuttu asilamam. Ama progestan falan vermedi yine hicbi şekilde ilgilenmedi bir de özel yani. İki günde bir kan ver iki katı artsın 12 gün sonra da doktora git kese gorunmesi lazım dedi. Bu şekilde geçti muayenem. Yani doktorumla yolları ayırdık yeni bir doktor arıyorum şuan. Ne yapacağımı bilmiyorum adet ağrım da basladi. Bat 5 Kasım pembe leke de gelmiş ya birşeyler ters giderse düşünüp duruyorum
Ay çok sevindim canım ya bir an önce bi doktor bak kendine hangi şehirdesin

Canım değerim iki katından biraz fazla artmış 96 cikti bugün. Yani doktorumdan zaten memnun değildim bugün o da dedi zaten artık gelme uzak yoldan geliyorsun zaten diye. Yine de Allah razı olsun onun eliyle tuttu asilamam. Ama progestan falan vermedi yine hicbi şekilde ilgilenmedi bir de özel yani. İki günde bir kan ver iki katı artsın 12 gün sonra da doktora git kese gorunmesi lazım dedi. Bu şekilde geçti muayenem. Yani doktorumla yolları ayırdık yeni bir doktor arıyorum şuan. Ne yapacağımı bilmiyorum adet ağrım da basladi. Bat 5 Kasım pembe leke de gelmiş ya birşeyler ters giderse düşünüp duruyorum
Pembe leke normal bnce bulursn doktr smdi bebeğine odaklan stres yapcak biseyin YK ne güzel anne oluyorsun maşallah

Kimse bir şey yazmamış. Tutan da çok az bu da insanın umudunu kırıyor 😔 Benim de 13.gunum malesef adet olacağım gibi bir ağrım var kaç gündür. Sanırım tutmadi. Belirtiler genelde yanıltıyor göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtiler bunlar ilaçlardan da olabiliyor. Tutanlar yorum yazarsa bize de umut olur arkadaslar. Herkes minik fasulyelerine kavuşsun en kısa sürede inşallah🙏
Ben de iğneye yeni başladım gonal f bugün 2. Yi vurdum Cumartesi kontrole gidicem benim anlamadığım Cumartesi oldu da gelişti yumurtalar aşılama oldu 10-12 gün sonra bu belirtileri yaşayıp tutmasa regl mi oluyorum hemen

Ben de iğneye yeni başladım gonal f bugün 2. Yi vurdum Cumartesi kontrole gidicem benim anlamadığım Cumartesi oldu da gelişti yumurtalar aşılama oldu 10-12 gün sonra bu belirtileri yaşayıp tutmasa regl mi oluyorum hemen
Merhabalar benim adet sancısı dediğim sancı sanırım yerleşme sancisiymis. regl olursan da olmazsan da doktorumla görüşmelisin. Bazen lekelenme gibi olup beta yüksek cikabiliyor. Çok şükür benim uzun sürmedi çok ccok az leke geldi ve gecti. Çok ağrım olmuştu umutsuz bir sekilde 13.gun test yaptım sonuç 35 çıktı. iki gün sonra 96. Doktorum tuttu diyor ama ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmayacagim kendimi kaptirmayacagim. Soruların varsa alabilirim.🙏😊

Merhabalar benim adet sancısı dediğim sancı sanırım yerleşme sancisiymis. regl olursan da olmazsan da doktorumla görüşmelisin. Bazen lekelenme gibi olup beta yüksek cikabiliyor. Çok şükür benim uzun sürmedi çok ccok az leke geldi ve gecti. Çok ağrım olmuştu umutsuz bir sekilde 13.gun test yaptım sonuç 35 çıktı. iki gün sonra 96. Doktorum tuttu diyor ama ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmayacagim kendimi kaptirmayacagim. Soruların varsa alabilirim.🙏😊
İnşaallah çok sevindim hayırlı olsun ilk deneyimimiz miydi ne kadara yaptırdınız siz de mi gonal f ile başladınız bana direkt böyle başlattı doktor kafamda neden klomenle falan başlamadım diye sorular var

İnşaallah çok sevindim hayırlı olsun ilk deneyimimiz miydi ne kadara yaptırdınız siz de mi gonal f ile başladınız bana direkt böyle başlattı doktor kafamda neden klomenle falan başlamadım diye sorular var
Ona doktorunuz karar verir. Bence ilaç ismini cok takma çünkü hepsi muadil. Önemli olan yumurtalar nasıl gelisiyor🙏 ben üç defa klomen bir defa femara bir defa da merional yumurta geliştirici kullandım. Ama malesef hava şartlarından dolayı doktorum yumurtanın çatlayıp catlamadigini kontrol edemiyordu hatta ne kadar geliştiğini bile göremedik. Görev yerimiz çok karliydi ve doktor şehir dışındaydı. Yollar çok kötüydü. Doktor da gelemeyince karambole ovitrelle yaptırıyordu yani daha yumurta nasıl göremeden catlatiyorduk. Demekki spermler de bulamıyordu yerini🙈 böyle iyi oldu kendimiz beceremedik direk aşılamaya geçtik. Onun dışında üç ay önce hsg çekindim çünkü tüpler onemli. Yani kapalı olursa aşılamanın anlamı yok. Çok şükür bir şey çıkmadı. Eşimin de sonuçları iyiydi. Doktor sonuçlarımiza bakıp fıstık gibi niye olmuyorsa falan dedi hatta. Yani ilk aşılama deneyimimdi ama zaten çok panik bir insan olduğum için stresten olmadı bence.bir de ortam değiştirdik. Rahatladık. Şimdilik tuttu gibi gözüküyor kan vericem iki günde bir iki katı articak. ama ben erkenden sevinmek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim 🙏

Nasıl gidiyor canım

Back
X