Ben daha test yaptırmadım. Bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. 15. gün yaptırayım ben de değil mi?
10. gün idrar testim negatifti. Ama yazılanları okudum. Hala umudum var. İnşallah..
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Eğer istiyorsan Allah tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ben daha test yaptırmadım. Bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. 15. gün yaptırayım ben de değil mi?
10. gün idrar testim negatifti. Ama yazılanları okudum. Hala umudum var. İnşallah..
saolun kızlar inş gene hamiş kalırım merak etme ben israr testi hiç yapmamıştım ama acayip şişkinlik vardı oda ilaçların etkisi ileymiş 11. gün daha bhcg yükselmeye başlamamış oluyo içini rahat tut inş bebişin göbüşündedir mutlu haberlerini bekliyorum
aşılama yaptıran arkadaşlar.çok mrak ediyorum.bua şılama nasıl bir yöntm.yani nelerden geçiyorsunuz.tüp bbek gibimi oluyor,yani önce spermler alınıp sonra yerleştiriliyormu.yani tüp bebekten farkı ne..yada nasıl oluyo.önce hapmı kullanıyorsunuz.ignemi.anlatırsanız çok sevinirim.
Benim aşılama yaptırdığımın tam 7. günü
b-hcg 557 çıktı,fakat doktorum hamilesin diyemem çünkü aşılamada bu değerler yüksek çıkar dedi,ama beni şimdiden heyecan bastı.Allah her isteyene versin,aratmasın....
bugün aşılamanın 4.günü ve rahim ağzına baskı yapan bir ağrım var ve karnımda şişlik bu normalmidir.ağrın olacak demişti dr. ama korkuyorum tutmayacak düşecek diye.bir kez dış gebelik te yaşadım.