- 5 Şubat 2022
- 97
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Esrarengiz04
Merhaba arkadaşlar aşılama ile hamile kalan var mı ben iki yıllık evliyim aşılama yaptrcam bir hafta sonra hiçbir sıkıntımız yok gebelik gercekleşmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba efendim tüm işlemler için 4000 bin TL istediler Malatya doğu fertil tüp Bebek merkeznde yaptrcam çok başarılı doktor lr var bi çok tanıdığım orda yaptırıp olumlu sonuçlar aldıBende aşılama yaptircam.hastanede nekadar fiyat istiyo aşılamayı.gecmis olsun
Merhaba bende yaptırıyorum tedaviye başlandı. İşlem 4.500 tl fakat iğne ve ilaçlarım şuana kadar 2500 tuttu bir çatlama iğnesi kaldı oda çarşamba muhtemelen onun fiyatnı bilmiyormBende aşılama yaptircam.hastanede nekadar fiyat istiyo aşılamayı.gecmis olsun
Merhaba aşılama yaptınız mı acabaMerhaba bende yaptırıyorum tedaviye başlandı. İşlem 4.500 tl fakat iğne ve ilaçlarım şuana kadar 2500 tuttu bir çatlama iğnesi kaldı oda çarşamba muhtemelen onun fiyatnı bilmiyorm
Merhaba evet yaptırdım cuma günü bekliyoruz şuan :) 10 unda yaptırdım 24-25 inde test yaptıracağımMerhaba aşılama yaptınız mı acaba
Bende Çarşamba yaptrdn bugün 7. Günüm inşallah hayırlısı ile rabbim kuçağımızı boş bırakmasın ne gibi belirtilerinz oldu acaba şimdiye kadarMerhaba evet yaptırdım cuma günü bekliyoruz şuan :) 10 unda yaptırdım 24-25 inde test yaptıracağım
Amiiin cümlemizin tüm isteyenlern inşallaaahhh.Bende Çarşamba yaptrdn bugün 7. Günüm inşallah hayırlısı ile rabbim kuçağımızı boş bırakmasın ne gibi belirtilerinz oldu acaba şimdiye kadar
Benm yumurta aşılama günü 22 ml olmştu 3 yumurta m güzel büyümştü ilk gün kasklarmda baya ağrı oldu dediğiniz gibi yürümek bile zor oldu. 4. Günümde de ağrı oldu şişlik gaz sancısı flan oldu bu gün ise 7. Günüm kasklarmda ara sancılar var batmalar var hayırlısı inşallahAmiiin cümlemizin tüm isteyenlern inşallaaahhh.yani ilk gün kasıklarımda yürüdükçe hareket ettikçe aşırııı ağrı vardı şok oldum. Sonra normale döndüm şuan sanki kasıklarımda dolgunluk var gibi yanma mı diyeyin dolgunlukmu diyeyim o tarz bir his var. Sizde nedir durum
Bunlar iyiye işarettir inşallahBenm yumurta aşılama günü 22 ml olmştu 3 yumurta m güzel büyümştü ilk gün kasklarmda baya ağrı oldu dediğiniz gibi yürümek bile zor oldu. 4. Günümde de ağrı oldu şişlik gaz sancısı flan oldu bu gün ise 7. Günüm kasklarmda ara sancılar var batmalar var hayırlısı inşallah![]()
benımde aşılamadaki6. günüm çok heyacanlıyım biraz kasıklarımda ağrı var heran regli olucak gibi hissediyorum..Bende Çarşamba yaptrdn bugün 7. Günüm inşallah hayırlısı ile rabbim kuçağımızı boş bırakmasın ne gibi belirtilerinz oldu acaba şimdiye kadar
bende 8. yaptırdım dr banada 24nde kan ver dedi inşallah bebeklerimiz bizimledirMerhaba evet yaptırdım cuma günü bekliyoruz şuan :) 10 unda yaptırdım 24-25 inde test yaptıracağım
İnşallahhh sizden de haberlernizi bekliyorumbende 8. yaptırdım dr banada 24nde kan ver dedi inşallah bebeklerimiz bizimledir![]()
Benm yumurta aşılama günü 22 ml olmştu 3 yumurta m güzel büyümştü ilk gün kasklarmda baya ağrı oldu dediğiniz gibi yürümek bile zor oldu. 4. Günümde de ağrı oldu şişlik gaz sancısı flan oldu bu gün ise 7. Günüm kasklarmda ara sancılar var batmalar var hayırlısı inşallah![]()
Merhaba aşılamayı nekadar yaptırdınızBende Çarşamba yaptrdn bugün 7. Günüm inşallah hayırlısı ile rabbim kuçağımızı boş bırakmasın ne gibi belirtilerinz oldu acaba şimdiye kadar
Benim bugün 8.günm kasıklarımda Ağrı var regl ağrısı gibi inşallah değildir de üzgünüm o yüzden regl lime az kala göğüslerim de aşırı ağrı olurdu şuan yok hiç ağrı şişlik falanbenımde aşılamadaki6. günüm çok heyacanlıyım biraz kasıklarımda ağrı var heran regli olucak gibi hissediyorum..
Evet efendim aynı şekilde bendede oluyorBenimde bugün 6.günüm aşılamada hapşurunca kasık ağrım oluyo normal mi acaba sizde var mı böyle belirtiler
Merhaba efendim Doğu fertl tüp Bebek merkezinde yaptırdm aşılama 4000 bin overtile iğnesi ise 170 TL idi toplam 4170 TL ödedimMerhaba aşılamayı nekadar yaptırdınız
evet tam olarak dün akşam yaşadım bunuBenimde bugün 6.günüm aşılamada hapşurunca kasık ağrım oluyo normal mi acaba sizde var mı böyle belirtiler