Aşılama ile hamile kalan var mı

13. Gün test negatif silik çizginin ucundan kıyısından yok artık negatif pozitif cıkmaz bu saatten sonra pazar filan kan verip adet söktürücü kullanırım
Hemen kullanmaya brkletn biraz daha benm iki günm gecti bekliyorum test yapmadm pazartesi gidip kan verecem o zamana kadar bi gelşme olmazsa arkadaşım aşılamadan 25 gün sonra pozitif çıktı adet söktürücü kullanmayın bence bekleyin biraz daha

Hemen kullanmaya brkletn biraz daha benm iki günm gecti bekliyorum test yapmadm pazartesi gidip kan verecem o zamana kadar bi gelşme olmazsa arkadaşım aşılamadan 25 gün sonra pozitif çıktı adet söktürücü kullanmayın bence bekleyin biraz daha
Regl oldum zaten :) şimdi sadexe yumurtlama tedavisi düşünüyorum birkaç ay iğneyle yunurtlama çatlatma ilişki gibi aşılamaya ekstra gerek oldugunu düşünmüyorum sadece pcos var cnkü yumurtlamıyorum

Regl oldum zaten :) şimdi sadexe yumurtlama tedavisi düşünüyorum birkaç ay iğneyle yunurtlama çatlatma ilişki gibi aşılamaya ekstra gerek oldugunu düşünmüyorum sadece pcos var cnkü yumurtlamıyorum
Size bi öneride bulunayım istegramdan Mehmet Fatih Karslı diye doktor var mfk diye geciyor lütfen onu takip edin benm ablm 15 yıl sonra onun ürünleri ile hamile kaldı doğal ilaçlar ablamda pcosluydu advictor diye bir ilaç aldı iki ay sonra hamile kaldı bende ilaçlarını kullanıyorum yumurtalarm çok güzel gelişti rahm kalınlaştı eşimdede sperm harektliliğnde sıkıntı var dı çok şükür onun değerlerinde düzeldi bakın takip edin

Back
X