Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti?

Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir

• Kız

OY: 2 25,0%
  • Erkek

OY: 6 75,0%

• Ankete Katılan
    8

Asiy2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.343
2.859
83
37
Merhaba aşılama ile hamile kalmayı nasip etti Rabbim ve bebeğimizin haberini aldıktan sonra aklıma şu soru geldi. Bilindiği gibi aşılama yumurtlama günü yapılan bir işlem ve genelde bahsedilen yumurtlama günü gebe kalındığında bebeğin genelde erkek olduğu, yumurtlamadan önce ki birlikteliklerde ise kız bebek oranının yüksek olduğudur. Aşılama ile hamile kalanlar anketi cevaplayıp yorumunuz yaparsanız benim gibi meraka düşenlere de yardımcı olursunuz. şimdiden hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları, bebek isteyenlerin de biran önce mutlu haberi almaları dileğiyle

:) sanırım hiç yok aşılama ile hamile kalan ya da kimse cevap vermiyor

canım bende asılamaya başladım bugun batın 3 gunu doktor klomen verdi 5 gun kullan dedı haftaya bugun gel dedı senın surec nasıldı ?

canım bende asılamaya başladım bugun batın 3 gunu doktor klomen verdi 5 gun kullan dedı haftaya bugun gel dedı senın surec nasıldı ?
Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.

Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
Benimde adetimin 3 gunu bugun 5 gun klomen kullanıcaksın 2 gun beklıyceksın cuma sabahı ultrosona gelıceksın dedı canım

aminnnnn inşallah canım rabbım sende hayırlısıyla bebegıını kucagına alırsın ınsallah :D

bide devlettemı yaptırdın özel hastanedemı ne kadara mal oldu toplam ılaçlar falan ?

Anladım canım ben devlette yaptırıyorum aşılamadan sonra dınlendınmı rapor verdımı

Merhaba aşılama ile hamile kalmayı nasip etti Rabbim ve bebeğimizin haberini aldıktan sonra aklıma şu soru geldi. Bilindiği gibi aşılama yumurtlama günü yapılan bir işlem ve genelde bahsedilen yumurtlama günü gebe kalındığında bebeğin genelde erkek olduğu, yumurtlamadan önce ki birlikteliklerde ise kız bebek oranının yüksek olduğudur. Aşılama ile hamile kalanlar anketi cevaplayıp yorumunuz yaparsanız benim gibi meraka düşenlere de yardımcı olursunuz. şimdiden hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları, bebek isteyenlerin de biran önce mutlu haberi almaları dileğiyle
Bende asilayla hamile kalanlardanm. Benmki erkek. :anneadayı:

Bende ıstıycem zaten dınlenıcem benım sımdı cuma ultrason olucak sonra ıgnemı verecekler

Bende ıstıycem zaten dınlenıcem benım sımdı cuma ultrason olucak sonra ıgnemı verecekler
canım ben 5 gün klomenden sonra ara vermeden iğneye başladım hap bitince vajinal ultrason oldu sonra iğneye başladık

anladım canım banada ozaman haftaya bugun muayeneden sonra ıgne verıcekler ay ınsallah bende sneın gıbı güzel sonuclar alırım :(

Amin inşallah dua et bol bol Meryem suresi oku ve Ya Varis çek

canım peki aşılama ve ılaç iğne evresınde ilişki yasakmı ben sormayı unuttum ?

canım peki aşılama ve ılaç iğne evresınde ilişki yasakmı ben sormayı unuttum ?
canım iğne ve ilaç sürecinde İlişki yasak değil sadece şöyle bir durum var aşılama yapılacak günden 4 gün önce son ilişki oluyo mutlaka sonra kesinlikle olmuyo aşılamaya kadar. Aşılamanın ertesi günü de ilişki mutlaka oluyo sonrası keyfine kalmış

Kızlar merhabalar
Ben de bugün çatlatma iğnesi vutulucam gece 12 den sonra
Cuma günü de öğleden sonra aşılamam olacak
Bugün adetimin ilk gününden itibaren 10.gün ve yumurtalarımın büyüklüğü çok iyiymiş kaç mm sormadım 18 mm falan dedi sanki hemşire
Ama doktor ulstrasonda rahim duvarı kalınlığı 6.5 mm dedi normalde 8 falan olması lazım ama sınır 6.5 dedi o yüzden yapabiliriz aşılamayı dedi ama bana durumum vahimmiş gibi geldi:( rahim duvarı kalınlığı embriyonun tutunması için önemliymiş çünkü
Ben de merak ettim sizinkiler nasıldı aşılama öncesi die?

Back
X