Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti?

Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir

• Kız

OY: 2 25,0%
  • Erkek

OY: 6 75,0%

• Ankete Katılan
    8
Çok teşekkür ederim canım cevaplar için darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşaAllah konunun devamı gelir katılım fazla olur.

Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.

Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
Sizin cinsiyet ne peki aşılama ile

Evet kızlar hadi aşılama ile hamiş kalan yokmu başka ?

Dün ilk aşılamamı oldum bende katılabilir miyim aranıza burda zaman çabuk geçiyor :)

Bu anketi tekrar ortaya çıkarsak ve aşılama yaptıranlar katılsa ne güzel olur:) eşimde de bende de belli bir sıkıntı olmadığı halde ikinci seferde de doğal yolla olmadı ve ikinci kez aşılama yaptırdık. Doğal yoldan hamile kalma konusunda ne kadar şanssızsam aşılama konusunda da o kadar şanslı çıktım. İki denemede iki gebelik. İlkinden oğlum olmuştu, bugün ikinci pozitifi aldım ve merakla bekliyorum. Doktoruma kalırsa istatistiksel olarak aşılamada çoğunluk erkek diye bir şey yokmuş ama benim etrafımdan bildiklerim öyle söylemiyor:)

Ben de merak ettim bu konuyu. Aşılama yaptıranlar sonucu paylaşabilirler mi rica etsem?

Back
X