Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar bebişlerinizin cinsiyeti nedir.?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
311
323
27
Merhaba hanımlar bende aşılama yöntemi ile hamile kaldım kardeşimde öyle..
Onun bebeği erkek öğrendiğimize göre benimkinin henüz öğrenmek için 1 haftası var
aşılama ile hamile kalanlar genelde erkek olur derler..
Bu söylenen doğrumudur merak ediyorum..

O yüzden aşılama ile hamile kalanlar bebişini doğuranlar..
Bebekleriniz kız mı erkek mi ??

Benim 3. Canım ama ilk aşılamam da tutmuştu.. Ben şimdi zaten kendime yeni bir sayfa açıyorum aşılamada başıma gelenleri anlatan neleri yaşadığımı gösteren bi 10 dk ya yazım hazır olmuş olacak.. Orada hem neler olabileceğini okuyup fikir edinirsin hemde daha rahat soru sorarsın..

Benim 3. Canım ama ilk aşılamam da tutmuştu.. Ben şimdi zaten kendime yeni bir sayfa açıyorum aşılamada başıma gelenleri anlatan neleri yaşadığımı gösteren bi 10 dk ya yazım hazır olmuş olacak.. Orada hem neler olabileceğini okuyup fikir edinirsin hemde daha rahat soru sorarsın..

canım buraya mı yazıcaksın inan çok merak ediyorum belirtileri falan nasıl diye ?? bide bu 15 günden erken öğrenmenin bi şansı yokmu?

ben yazzdığım gibi.. hamile olmadığıım zamanlar hep belirti yaşardım.. hamile olduklarımda yaşadığım tek belirti göğüs uçlareımın dikleşmesiydi.. onun haricinde bir belirti olmadı zamnala çıktılar..

daaha erken öğrenmenle ilgili regli gününde kan testi yaptır bence derim ama bende o bile negatif çıktı ve regli oldum üstüne ama hamileydim..

aşılama sırasında benim iki hamilelliğimdede işlemlerde hep kanamam oldu..

ama genede tuttular.. moralinizi bozmadan sabırla bekleyin..

sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyeti fark eder mi ?
aşılamayla olduğuna göre çokta kolay kavuşmamışsınız ..az çok beklemişsinizdir..
bu kadar bekledikten bu kadar acılardan sonra .....

sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyeti fark eder mi ?
aşılamayla olduğuna göre çokta kolay kavuşmamışsınız ..az çok beklemişsinizdir..
bu kadar bekledikten bu kadar acılardan sonra .....

hiç farketmez rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.. benim derdim bebişe hazırlık apmak bir an önce öğrenip bişeler yapmak için sabbırsızlanıyorum

Back
X