aynen canım benimde tüpler açık hormonlar değişiyor her kan verişimde ama anormal bişey yok
kist yok eşimin değerlerine mükammel yazdı doktor :)
benim de 1.5 yıldır olmuyor
2. DENEMEYE START VERDİM hayırlısı artık
gonal f kuulanıyorum 3 sağda 3 solda 10 mm yumurtalarım var
hadi hayırlısı inşallah,hayırlı uğurlu olsun tedavin...
gonal f ile şans klomen gibi haplara göre daha yüksekmiş,inşallah bebişin gelsin canım,allah isteyen herkese nasip etsin..
amin canım inşallahh :)
senin içinde hayırlısı olsun ,
tüp bebekte şans daha çok olur belki her işte b,r hayır vardır belki ikiizn olacak Allah seni o yola sevk etmeye çalışıyor :)
2. denemede hamile kalan yok mu yaa(
ankette yok umarım vardır ben bugün 2. aşılamamı olacağım
Polikistik over hastasıyım.9 yaşında bir oğlum var.Kardeş istedi,5 yıl denedik olmayınca doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 5 ay kadar ilaç tedavisi gördüm.Klomen vs.Şeker hapını düzenli kullandım.Çatlama iğnesi falan oldum sonuç alamadık.Sonra doktorum aşılama yapmayı uygun gördü.% 10 şans verdi ,çok umutsuzca yaptırdım ve sürpriz bir şekilde hamile kaldım.Hem de ikiz
Sakın umudunuzu yitirmeyin.Allah büyük.Rabbimden isteyin o verir ...
Polikistik over hastasıyım.9 yaşında bir oğlum var.Kardeş istedi,5 yıl denedik olmayınca doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 5 ay kadar ilaç tedavisi gördüm.Klomen vs.Şeker hapını düzenli kullandım.Çatlama iğnesi falan oldum sonuç alamadık.Sonra doktorum aşılama yapmayı uygun gördü.% 10 şans verdi ,çok umutsuzca yaptırdım ve sürpriz bir şekilde hamile kaldım.Hem de ikiz
Sakın umudunuzu yitirmeyin.Allah büyük.Rabbimden isteyin o verir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?