• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama ile hamile kalanlar oylar mı acaba :) bilgimiz olsun AlLah rızası için

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılamayla kaçıncı denemede hamile kaldık

• 4.deneme de hamile kaldım

OY: 0 0,0%
  • 5. deneme de hamile kaldım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
arkadaşlar bu aşılamanın şansı var mı yok mu çok az diyorlar
düşük riski daha çok diyorlar
direk tüp bebeğe mi geçsek boşuna mı o iğneleri yiyoz acaba
ben 36. günüm adet olamadım galiba adaet düzenimi bozdu test yaptım idrar kan negatif
ekimde aşılama yaptırmıştım
kSIMDA normal denedim ama 36 gündrü adet olamadım yarın da omazsam doktora gideceğim

şansı tespit etmek için hamile kalnalr bayanlar oylarsa çokk makbule geçer :)))

Ben 2 kere aşılama denedim 2 side negatif.
3.yü denermiyim bilmiyorum,direk tüp bebeğe geçebilirim..
Tüplerim açık,hormonlar normal ne eşimde ne bende problem yok sözde ama 2 yıldırda gelmiyor bebiş..
Herşeyin hayırlısı demek zamanı gelmemiş daha..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..

aynen canım benimde tüpler açık hormonlar değişiyor her kan verişimde ama anormal bişey yok
kist yok eşimin değerlerine mükammel yazdı doktor :)
benim de 1.5 yıldır olmuyor
2. DENEMEYE START VERDİM hayırlısı artık
gonal f kuulanıyorum 3 sağda 3 solda 10 mm yumurtalarım var

aynen canım benimde tüpler açık hormonlar değişiyor her kan verişimde ama anormal bişey yok
kist yok eşimin değerlerine mükammel yazdı doktor :)
benim de 1.5 yıldır olmuyor
2. DENEMEYE START VERDİM hayırlısı artık
gonal f kuulanıyorum 3 sağda 3 solda 10 mm yumurtalarım var

hadi hayırlısı inşallah,hayırlı uğurlu olsun tedavin...
gonal f ile şans klomen gibi haplara göre daha yüksekmiş,inşallah bebişin gelsin canım,allah isteyen herkese nasip etsin..

hadi hayırlısı inşallah,hayırlı uğurlu olsun tedavin...
gonal f ile şans klomen gibi haplara göre daha yüksekmiş,inşallah bebişin gelsin canım,allah isteyen herkese nasip etsin..

amin canım inşallahh :)
senin içinde hayırlısı olsun ,
tüp bebekte şans daha çok olur belki her işte b,r hayır vardır belki ikiizn olacak Allah seni o yola sevk etmeye çalışıyor :)

amin canım inşallahh :)
senin içinde hayırlısı olsun ,
tüp bebekte şans daha çok olur belki her işte b,r hayır vardır belki ikiizn olacak Allah seni o yola sevk etmeye çalışıyor :)

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için..
Bencede Rabbimin bir bildiği var elbet,sabırla umutla bekliyoruz doğru zamanı..

2. denemede hamile kalan yok mu yaa :((
ankette yok umarım vardır ben bugün 2. aşılamamı olacağım

Polikistik over hastasıyım.9 yaşında bir oğlum var.Kardeş istedi,5 yıl denedik olmayınca doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 5 ay kadar ilaç tedavisi gördüm.Klomen vs.Şeker hapını düzenli kullandım.Çatlama iğnesi falan oldum sonuç alamadık.Sonra doktorum aşılama yapmayı uygun gördü.% 10 şans verdi ,çok umutsuzca yaptırdım ve sürpriz bir şekilde hamile kaldım.Hem de ikiz :nazar:
Sakın umudunuzu yitirmeyin.Allah büyük.Rabbimden isteyin o verir ...

Polikistik over hastasıyım.9 yaşında bir oğlum var.Kardeş istedi,5 yıl denedik olmayınca doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 5 ay kadar ilaç tedavisi gördüm.Klomen vs.Şeker hapını düzenli kullandım.Çatlama iğnesi falan oldum sonuç alamadık.Sonra doktorum aşılama yapmayı uygun gördü.% 10 şans verdi ,çok umutsuzca yaptırdım ve sürpriz bir şekilde hamile kaldım.Hem de ikiz :nazar:

ayyyy ne güzelll :) ama sen ilk aşılamada tutturmuşsun ne güzel alllah bağışlasın
ben 3. yü yaptırdım
birdaha yaptırmayı düşünmüyorum şans çok az çünkü ilkinde olması daha yüksek

yüzümü güldürdün ne güzel bir umut ışığı oldun bana çok tebrik ederim seni allah nazar değdirmesin:nazar: aynı duyguyu yaşamamı nasip etsin inşallah

Back
X