Arkadaşlar 2 düşük yaşadım
sonrasında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor
doktorum aşılama yapalım dedi
ama bu konu hakkında hiç fikrim yok
etraftada kimseye soramıyorum
bana yardımcı olup bildiklerinizi yazarmısınız
canım cevabın için çook teşekkür ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını..
lütfen arkadaşlar okuyup yazmadan geçmeyin..
sizler şuan hamilesiniz ne kadar güzelll ama eminimi bi çoğunuz böyle sıkıntılar yaşamışsınızdır..
yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle allah yardımcın olsun aşılama yani spermle yumurtayı buluşturma işlemi bence sıkıntı yapıcak bişey yok önce bizimde niyetimiz oydu sonra başka problemler çıktıtüp bebek yapmak zorunda kaldık bu süreçdeki stres seni daha fazla yorar ya düşünme oluruna bırak yada yap allahın izniyle de al olumlu sonucunu hayırlısıylada doğur olsun bitsin karartma kalbini sakın
canım ablam 2 sene bekledi hamile kalmayınca aşılama denediler.ilk olanda gebelik olmadı ama bosuna üzülmüş.2ç denemede basarılı oldu su anda ikizleri var 3 yasındalar. bildiğim kadarıyla cok basit bir işlem. yalnız 6 ayda bir asılama yapılabiliyor yani yılda 2 deneme o yüzden düşünüyorsan bir an önce gercekleştir.
meraba kızlar bende ilkim daha aşılamada ama 5 defa kullandım ve yumurta gelişmedi 1 defa gelişti ama çatladı çok isteyince bişeyi olmuyo işte zor bi durum çıkmaz sokak sanki şu günlerim keşke geçse diyorum anlatırmısınız bana aşılama ile hamile kalan nasıl bir süreç nasıl bir duygu ?lütfen kızlar