Aşılama asılama ıle ılgılı yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
selam kızlar bugun doktora qıtttım ve doktorum asılamaya baslıcaz dedı klomen verdı bunu sabah aksam ıc dedı sonra yumurta takıbı sonra asılama ne kadar surecte bıtıyor yanı kac qun sonra asılama olucam ozelde yaptırıyorum doktor muayene ucretı 150 tl dedı dıgerlerını eczaneden alıcaksın dedı toplam ne kadar tutuyor yenı yaptıran arkdaslara soruyorum ılk asılamada hamıle kalan varmı bırde asılamadan sonra dınlenıcezmı

selam kızlar bugun doktora qıtttım ve doktorum asılamaya baslıcaz dedı klomen verdı bunu sabah aksam ıc dedı sonra yumurta takıbı sonra asılama ne kadar surecte bıtıyor yanı kac qun sonra asılama olucam ozelde yaptırıyorum doktor muayene ucretı 150 tl dedı dıgerlerını eczaneden alıcaksın dedı toplam ne kadar tutuyor yenı yaptıran arkdaslara soruyorum ılk asılamada hamıle kalan varmı bırde asılamadan sonra dınlenıcezmı
canim ben cumartesi yaptirdim. klomeni ve catlatma ignesini eczaneden aliyorsun. once klomeni iceceksin ilac bittikten birkac gun sonra kontrole gideceksin yumurtalarinin buyuklugune gore seni bir iki gun sonra tekrar cagiracak. 18 20 mm arasi catlatma ignesi vurulacaksin ortalama 70 80 tl arasi. igneden 36 saat sonra da asilama. asilama zamani yumurta buyuklugu ile alakali oldugu icin kisiden kisiye degisir. ben adetin 17. gunu yaptirdim. 12 ile 20 gun arasi degisir genelde. asilama fiyatlari da hastaneden hastaneye ciddi degisiyor.

ayrica yuzde kac bilmiyorum ama ilk asilamada hamile kalanlar var. asilama yaptirdiktan sonra iki gun agir isler yapmiyorsun. ozellikle ilk gun dinlenmek gerek. temkinli olma adina gebelik olusma ihtimalinden dolayi belli olana kadar agir islerden uzak durmakta fayda var. doktorlar ise bir iki gun dinlenme oneriyor. ama bu sabahtan aksama kadar yatacagin anlaminda degil.

cok tsk ederım yardımın ıcın heycanla beklıyorum acıyomu pekı ıslem sırasında rahıme spermı yerlestırdıklerınde spermı yıkama ıslemınden gecırıyolarmıs bazıları gecırmeden dırek yapıyomus sızınkısı nasıl oldu

cok tsk ederım yardımın ıcın heycanla beklıyorum acıyomu pekı ıslem sırasında rahıme spermı yerlestırdıklerınde spermı yıkama ıslemınden gecırıyolarmıs bazıları gecırmeden dırek yapıyomus sızınkısı nasıl oldu
spermler yikandi sonra bana verildi islem sirasinda kasik agrisi oldu biraz. hafif bir igne batmasi gibi aci da oldu ama on sn filan yoktur belki de zaten toplamda 2 dk da bitti islem. yarim saat yattim. dogumu goze alan biri icin sivrisinek isirigi gibi. zaten islem sirasinda dua etmekle mesguldum :) hakkimizda hayirlisi...

Back
X